Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
To rzut beretem ode mnie
Wyslalam ci JuZ dawno priv [emoji13][emoji13][emoji13])
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To rzut beretem ode mnie
Paulina pomyśl o badaniach kariotypy może problem tutaj tkwi sa to badania na NfzA jak dzisiaj bez krwawienia?
no ja gdyby nie mój kochany tez juz bym oszalałaTak odpisał żebym powtórzyła w poniedziałek i aby leków nie odstawiala jak mnie tak będzie boleć z 2 h jeszcze to pojadę bo naprawdę nawala mnie chyba ten jajnik a tak to M mam przy sobie i on mnie wspiera
U mnie hormony dają popalić bo przeczytałam to i się poplakalamNa innym watku jedna dziewczyna wstawila takie slowa:
"Na strychu od wieków płonęły trzy świece. Pierwszą świecą była miłość, powiedziała „Tyle jest bólu na świecie, tyle niesprawiedliwości, ludzie są dla siebie źli, ranią się na wzajem, po co ja wam jestem…” Po tych słowach zgasła.
Drugą świecą była wiara, powiedziała „Miłość umarła, świat jest okrutny, ludzie są zagubieni, bez celów, też jestem niepotrzebna…” I zgasła.
W tym momencie na strych weszło malutkie dziecko. Zobaczyło, co się dzieje i wykrzyknęło przerażone: „Co wy robicie?! Nie gaśnijcie, ja się boję ciemności!”
Wtedy odezwała się trzecia świeca, głos miała ciepły, spokojny: „Nie martw się kochanie, dopóki ja płonę, możemy zapalić pozostałe świece, ja jestem NADZIEJA”.
A jak ty się wogole czujesz!? Trzymam kciuki za jutro żeby było dużo jajek!!!!!no ja gdyby nie mój kochany tez juz bym oszalała
To dopiero początek.... Mnie ostatnio wzruszył film o łowieniu ryb... Więc niezłe jazdy mam...U mnie hormony dają popalić bo przeczytałam to i się poplakalam
To chyba ty miałaś na NFZ bo ja płaciłam za mnie i męża ponad 1200zł wyszło same badanie genetyczne (kariotyp)Paulina pomyśl o badaniach kariotypy może problem tutaj tkwi sa to badania na Nfz
Dzięki Kochana ja czuję się super, wczoraj się wytańczyłam nie moge sie doczekac jutra zaczelam czuc troche jeden jajnik wiec moze duuuzo urosło jestem pozytywnie nastawiona, ale mam też plan jezeli się nie uda - zmieniam klinike i ide do Lewandowskiego do nowumA jak ty się wogole czujesz!? Trzymam kciuki za jutro żeby było dużo jajek!!!!!
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Ale skąd mam wziąć skierowanie na te badania ?Paulina pomyśl o badaniach kariotypy może problem tutaj tkwi sa to badania na Nfz
Od wczoraj bez i mam nadzieję że już nie wróciA jak dzisiaj bez krwawienia?