To super jeśli juz nie ma krwawienia cies ze sięOd wczoraj bez i mam nadzieję że już nie wróci
reklama
meg86
Fanka BB :)
Hehe no to rzeczywiście początekTo dopiero początek.... Mnie ostatnio wzruszył film o łowieniu ryb... Więc niezłe jazdy mam...
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Ja szłam bez skierowania dostałam od ginek na kartce zaznaczone badania do zrobienia to bylo przygotowania do in vitro i szłam do laboratorium i robiłam - badanie genetyczne (kariotyp) do badania geetycznego musi być specjalne próbka my musielismy czekac i dzownili że maja i maż szedl do labo u nas w mieście ja robilam w klinice i tam mieli już te specjalna próbkę na wynik czekasz około 3 tygodniAle skąd mam wziąć skierowanie na te badania ?
Grunt to nastawienie... Dobrze, że wczoraj Wybawilyscie się z dziewczynami. Reset potrzebny jak nic...Dzięki Kochana ja czuję się super, wczoraj się wytańczyłam nie moge sie doczekac jutra zaczelam czuc troche jeden jajnik wiec moze duuuzo urosło jestem pozytywnie nastawiona, ale mam też plan jezeli się nie uda - zmieniam klinike i ide do Lewandowskiego do nowum
Będę trzymała mocno kciuki by jajek było duuuuzo i dobrej jakości
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Liv26
Odpowiedziałam.... wreszcieWyslalam ci JuZ dawno priv [emoji13][emoji13][emoji13])
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
tusiaczzek1988
Dziękuję
U mnie już dzisiaj też lepiej ale wolałabym znać przyczynę tego krwawienia, będę się bała iść na kolejne usg
Powiem tak lepiej znać diagnozę z góry przynajmniej wiesz co możesz a co nie, ja leżałam przez te kilka tygodni i to pewnie poskutkowało tym że krwiaki częściowo się wchłonęły a częściowo wypłynęły...dostawałam większą ilość progesteronu i wszystko poszło w dobrym kierunku. Krwiaki występują u wielu kobiet w ciąży jednak przeważnie wszystko dobrze się kończy ale trzeba słuchać zaleceń lekarza.
Oczekiwanie2017
Dziewczyny czy Wy czujecie jajniki podczas stymulacji?
Ja jakoś specjalnie nie czułam jajników w czasie stymulacji (a miałam 16 komórek pobranych), może odrobinę ale to na sam koniec.
A może pamiętasz ile Cię wyniosło in vitro u prof??? Bo ja z tego wszystkiego nawet nie zapytalam a myslisz ze to nie jest dobry lekarz ? Trochę mnie zmartwilasTo może warto zrobić tym bardziej że są to badania na Nfz
misis188
ja miałam lutinus 3x2, duphaston 3x1, estrofem 3x1, nospę chyba 3x1, fragmin.ja po transferze dostałam tylko lutinus. Widzę ze Wy macie duzo więcej lekow,chce z moją pogadac zeby teraz obstawiła mnie lekami! Co powinnam miec na uwadze oprócz lutinusu? Wiem, że cos na rozkurczowość macicy czyli np.no spa. Podpowiedzcie plis co jeszcze?
Teraz może mi da coś innego jeszcze bo teraz jestem przed crio i mam estrofem 2x1 od 1dc i plastry systen50 1-1dc, 1-3dc, 2-6dc i 9 i 12 dc.
reklama
Podziel się: