reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja na migdaly mialam.straszna alergie ktora co prawda przeszla na laskowe ale dalej mam dystans. A na orzechy po tym co przed transferem zjadlam do dzis patrze z obrzydzeniem... teraz niby kilka dziennie wloskich powinnam.jesc ale chyba musze jakies ciasto z orzechami upiec to moze wtedy jakos mi przejda.

A swoja droga jak Wy jecie w ciazy? Tak super zdrowo czy do normalnego jedzenia (ja nie kupuje nigdy gotowcow ani zadnego przetworzonego jedzenia) dodajecie wiecej owocow i warzyw?
Ja kocham owoce i warzywa więc je jem... Poza tym mam małą szklarni koło domu więc teraz pomidory i ogóry własne jem. Jem wszystko tak jak do tej pory. Mniej tylko mięsa wołowego i wieprzowego ale to dlatego że mi nie idzie...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Ja kocham owoce i warzywa więc je jem... Poza tym mam małą szklarni koło domu więc teraz pomidory i ogóry własne jem. Jem wszystko tak jak do tej pory. Mniej tylko mięsa wołowego i wieprzowego ale to dlatego że mi nie idzie...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
A to mnie od kurczaka wlasnie odsuwa

Hej dziewczyny, coś się martwię o to moje hcg:
32dc 14,5
34dc 41
36dc 145
38dc 554,9
41dc 1153,7 (dziś)
Niby jest to 66% i 114%, ale ciągle nie mieszczę się w normach, boję się w poniedziałek mam wizytę, jak myślicie będzie coś widać?

Hej dziewczyny, coś się martwię o to moje hcg:
32dc 14,5
34dc 41
36dc 145
38dc 554,9
41dc 1153,7 (dziś)
Niby jest to 66% i 114%, ale ciągle nie mieszczę się w normach, boję się w poniedziałek mam wizytę, jak myślicie będzie coś widać?

Kochana ja tez się nie mieściłam w normach a brzuch rośnie [emoji12] moim zdaniem wystarczy tych bet . To już Ci nic nie da tylko szkoda kasy i nerwów . Poczekaj spokojnie do wizyty . I tak to co się stało jest twoim wielkim cudem !!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jest wynik 3.68 czyli pozamiatane mam rozumieć proszę o odpowiedź Ale szczerze bez owijania wczoraj było 8.53 a dzisiaj 3.68 co to ma ***** być

Jest wynik 3.68 czyli pozamiatane mam rozumieć proszę o odpowiedź Ale szczerze bez owijania wczoraj było 8.53 a dzisiaj 3.68 co to ma ***** być

Moim zdaniem to niestety ciąża biochemiczna. Ale ważne, że w ogóle coś zaczęło się dziać (beta drgnela). Na przyszłość to dobry znak. Z tego co pamiętam nie masz mrozaczkow więc teraz chwila przerwy i walczyć trzeba dalej.

reklama
Do góry