a jaka wartość pierwszej betyj est ok?No niestety.... Już wczoraj nie bardzo mi się ta twoja beta podobała ale wierzyłam że ruszy... Wg mnie to ciąża biochemiczna...
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
reklama
Dziewczyny powiem wam że już mam ***** serdecznie dość za mało wycierpialam się w życiu ***** za mało **** mnie po prostu chyba zaraz szczeli czuje taki żal rozpacz wszystko na raz fontannę lez wyplakalam a chciałam wierzyć że yo naprawdę nie sen
Dziewczyny powiem wam że już mam ***** serdecznie dość za mało wycierpialam się w życiu ***** za mało **** mnie po prostu chyba zaraz szczeli czuje taki żal rozpacz wszystko na raz fontannę lez wyplakalam a chciałam wierzyć że yo naprawdę nie sen[/QUO
Bardzo mi przykro ,że też musisz przez to przechodzić.
kredka82
Fanka BB :)
O nie! Kurcze tak mi przykro[emoji24]Jest wynik 3.68 czyli pozamiatane mam rozumieć proszę o odpowiedź Ale szczerze bez owijania wczoraj było 8.53 a dzisiaj 3.68 co to ma ***** być
Liv26
Moim zdaniem już przy wczorajszym badaniu złapałaś ją -czyli betę - w fazie spadkowej.Tak myślałam ze już pozamiatane ale powtórzę jeszcze w poniedziałek i zobaczymy
Okropny jest ten los, rozczarowanie mega boli[emoji20] po czyms takim. Zycze Ci bys szybko wróciła z nowa siłą do walki.Dziewczyny powiem wam że już mam ***** serdecznie dość za mało wycierpialam się w życiu ***** za mało **** mnie po prostu chyba zaraz szczeli czuje taki żal rozpacz wszystko na raz fontannę lez wyplakalam a chciałam wierzyć że yo naprawdę nie sen
dżoasia
Kochana... wierzylam do konca razem z toba, nie chcialam ci wczoraj wylewac kubla zimnej wody bo i cuda sie zdarzaja... wyglada to bardzo podobnie jak u mnie za pierwszym razem... sikaniec ci przedwczoraj wyszedl bo jakas beta byla, a ten wczorajszy wynik juz raczej na pewno byl spadkowy... przy takich niskich wartosciach raczej nie ma szans zeby sikacz dal pozytywa... powtorz w poniedzialek ale to raczej tak dla swietego spokoju, zebys z czystym sumieniem mogla odstawic leki. Placz, krzycz, napij sie a jak to juz przezyjesz to moze zdecydujesz sie jeszcze zawalczyc. U mnie beta 6dpt byla 10 ale w 9dpt juz tylko 12 wiec wiedzialam ze cudu nie bedzie ale dla spokoju sumienia jeszcze powtarzalam zeby spr czy spadla. Szkoda ze nie macie mrozaczkow bo wtedy dalsza walka jest jakby oczywista, wiesz ze ktos na Ciebie jeszcze czeka... ale dasz rade, jestes przeciez silna, bo jestes jedna z nas!Jest wynik 3.68 czyli pozamiatane mam rozumieć proszę o odpowiedź Ale szczerze bez owijania wczoraj było 8.53 a dzisiaj 3.68 co to ma ***** być
Hej. Jestem [emoji4]Kropki zdrowe i rosną. Ja naskarżyłam lekarzowi na Tobinka, że go nie czuję to on wlasnie na usg tak się kręcił, że ledwo dało się go pomierzyć.[emoji1] Waży 672 g i jest duży na 24tyg i 6 dni. Sara waży 704g i jest na 25 tyg i 1 dzień. Różnica w wadze to tylko 5%, więc jest super[emoji7]. Mam sie bardzo oszczędzać i zakaz seksu, bo moze to spowodować przedwczesne rozwarcie. Maluchy w porządku. Co za ulga[emoji1]
reklama
dżoasia
Juz to kilka razy bylo tu wrzucane ale potem z kompa podesle jeszcze raz. Ogolnie 6dpt blastki beta powinna byc juz dwucyfrowa... sa przypadki poznej implantacji ale z tego co tu obserwuje od ok pol roku to zdarza sie wtedy jak zarodki sa slabsze i troszke pozniejsze, czyli np do blastki doszly dopiero w 6 lub nawet 7 dniu od zaplodnienia, a nie tak jak powinno to miec miejsce w 5 dobie...a jaka wartość pierwszej betyj est ok?
Podziel się: