reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochana ja tez się nie mieściłam w normach a brzuch rośnie [emoji12] moim zdaniem wystarczy tych bet . To już Ci nic nie da tylko szkoda kasy i nerwów . Poczekaj spokojnie do wizyty . I tak to co się stało jest twoim wielkim cudem !!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję za odpowiedź, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze :-) czekam do poniedziałku.

reklama
Tak myślałam ze już pozamiatane ale powtórzę jeszcze w poniedziałek i zobaczymy

Najgorsze jest to dawanie nadziei i jej odbieranie ... Los to jednak jest niesprawiedliwy. Ciąża biochemiczne zdarza się u kobiet bardzo często, większość w ogóle o niej nie wie tylko myśli, że okres o kilka dni się spóźnia. A że my robimy betę mega szybko to o każdej z nich wiemy

Zaczęłam 7 tydzień wczoraj
Dzisiaj usg dzidziuś 10 mm i bijace serduszko ale po usg Zaczęłam dosyć mocny krwawić. Lekarz przepisał prolutex i kazał Leżeć
Czy ktoras z Was krwawila i mimo to było wszystko ok?

Ja pamiłam/krwawilam od 5tc do 11tc oprócz tego miałam dość mocne skurczowe bóle brzucha, wszystko się unormowało i teraz kończę już 22tc :-)

Najgorsze jest to dawanie nadziei i jej odbieranie ... Los to jednak jest niesprawiedliwy. Ciąża biochemiczne zdarza się u kobiet bardzo często, większość w ogóle o niej nie wie tylko myśli, że okres o kilka dni się spóźnia. A że my robimy betę mega szybko to o każdej z nich wiemy

Tak swieta racja takie dawanie odbieranie, JuZ lepi nie wiedziec Tylko ze u nas Sue nie da bo sledzimy wszystko:/
Paulinko :((;

Wiesz... jakby ktos dal mi gwarancje, ze to co robie ma sens to bez problemu oddalabym wszystko co mam i zostala w majtach, moglabym zaczac wszystko od nowa, byle tylko miec na rekach ten najwiekszy skarb... ale jak pomysle ze spedze pol zycia w klinikach, ciagle w nerwach i stresie a na koncu sie okaze ze juz mam menopauze, i faktycznie jestem w samych majtach a jedyne co w zyciu zwiedzilam to gabinety lekarskie i poczekalnie klinik a najwiekszym stresem to bylo wykombinowanie po raz tysieczny dnia wolnego w pracy albo oddanie krwi na bete ktora i tak okaze sie <0,1... to nie wiem czy faktycznie nie walcze z wiatrakami... czasem zastanawiam sie czy to nasze pragnienie to nie jest tylko wyimagowany obraz w odleglej przyszlosci, ktory zaraz moze sie rozmyc i gucio z niego zostanie... z drugiej strony chce zrobic wszystko co w naszej mocy zeby miec pozniej poczucie ze zrobilam wszystko co w mojej mocy... dobra ale przymulam....
Rozumie Cie doskonale

Kochana dzis wg usg 7t1d wczoraj widzialam [emoji173] i chyba to najpiekniejsze uczucie jakie mozna przezyc!

A jak u Ciebie?

U nas ok rosnie niunia

Pierwsze usg tak razem z porodem najlepszy moment bo ciazowe usg drugie trzecie czwarte u mnie byly stresem przeogromnym bo gdybym Ja stracila w 12,22 tc poprzez lozysko niewiem do psychiatryka by mnie wywiewuezli na stale ,nie naleze do silnych

Jest wynik 3.68 czyli pozamiatane mam rozumieć proszę o odpowiedź Ale szczerze bez owijania wczoraj było 8.53 a dzisiaj 3.68 co to ma ***** być
No niestety.... Już wczoraj nie bardzo mi się ta twoja beta podobała ale wierzyłam że ruszy... Wg mnie to ciąża biochemiczna...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Jest wynik 3.68 czyli pozamiatane mam rozumieć proszę o odpowiedź Ale szczerze bez owijania wczoraj było 8.53 a dzisiaj 3.68 co to ma ***** być
Niestety beta spada wiec biochemiczna. Przykro mi. Przyczyn może być bez liku. Może wada genetyczna, może przypadkowy błędny podział, może Twoja inmunologia,...
Walcz dalej [emoji110]

[emoji127] 28.10.2017

Do góry