Ewunka
Fanka BB :)
Tak na 7 dni.Czyli na 7 dni tak? A Ty w uk jestes?
Ja w Madrycie
A dalej Cię uczula ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak na 7 dni.Czyli na 7 dni tak? A Ty w uk jestes?
Tak zle to ujelam wvzoraj poxno noc JuZ byla
Co u was nieagatka? Dajesz JuZ papki lilce? Ja jeszxe nie jakos tak se mysle przy kp samym to zaczne od 6 msca za msc
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nieagatko Twoja corka to Lilka? Pamietasz moj wczorajszy sen? Lilka to byl moj nr 1 !
Czy Ty jestes czarownica[emoji23][emoji23][emoji23]?
Pewno sie kiedys na sabacie spotkamyTak - Lilka [emoji16]
Ja? Czarownica? Zawsze mialam takie przypuszczenia [emoji16][emoji16]
Dziś jest 9 dpt i podany jeden zarodek blastocysta 1 AATo i tak szybko U mnie zawsze po godzinie 15. A przypomnij który to dpt? I ile i jakie zarodki miałaś podane?
Jutro dostanie marchewke na probe i jak zaakceptuje to bedziemy rozszerzac.
A jak Nicole? Rosnie? Ile wazy?
Zaczna sie kupki smierdzace
Przybiera tak od 1-4 msca kg na msc a ostatni msc 500 gr lekarz mowi ze to ok no to ok )
Wies pamietasz ona maluszka 36 tc porodu i wazyla 2200(cholerne lozysko) wiec jak teraz wAzy 6250 to jest ok bo tyje prWidlowo a twoja pewnie 7 co? I mlodsza bo to sie liczy przyrost mas ciala of wagi urodzeniowej
Ja JuZ nawet kupilam ciasteczka od 6 msca bo wciaz te rece w buzi I grzechotki sliniaczki a jak jem To gapi sie na mnie ze serce mowi no daj jej to skore chleba tlamsi i lize ,ogolnie to mi w gondoli chce siadac glowe podnosi i nogi i czesto wtedy na spacerze nosze na rekach bo wyje to jeden powod problemu bo chce widziec wszustko a tak To grzeczna a I was jakies minusy wychowawcze?
Boże Madzia.Sciskam.Trzymaj się kochanaDziewczyny nie bedzie mnie troche... tata umarl i nie mam juz wcale glowy na forum. Wroce, ale nie wiem kiedy. TRZYMAM ZA.WAS KCIUKI!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Do kliniki mialam 289 km i tez wizyty co drugi dzien az do dnia punkcji i tak z m dojezdzalismy
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
To będzie mój 6 transfer. 4 stymulacje za nami
Boże dziewczyny czytam jakie koszty ponosicie za ivf i jestem przewożona z jeden strony a z drugiej pod ogromnym wrażeniem waszej wytrwałości ! Serio ! Ja niby teraz podchodzę ale w nosie mam czy mam drogie leki czy nie bo mam wszystko za darmo ... jedyne koszta jakie na ra chwile ponoszę to wyjazdy do kliniki bo jest w centrum Londynu wiec muszę pociągiem 50min w jedna stronę jechać. A w późniejszym czasie jeśli się uda ivf to transfer kolejnego zarodka (bo chcemy oczywiście więcej dzieci niż jedno ) to koszt całkowity £400 czyli nic w porównaniu ro Was ....
Mam nadzieje ze wszystkie będziecie miałam to wynagrodzone !!
Ja dziś zaczęłam busereline spray do nosa i czekam na okres [emoji79] chciałabym żeby do poniedziałku się pojawił ... [emoji848][emoji848] mało przyjemny ten spray - ciagle kicham i mam suche gardło. A to dopiero 1dzien a gdzie tu do końca [emoji79][emoji79]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom