reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny nie bedzie mnie troche... tata umarl i nie mam juz wcale glowy na forum. Wroce, ale nie wiem kiedy. TRZYMAM ZA.WAS KCIUKI!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Madziu tak bardzo mi przykro[emoji24][emoji24][emoji24] przyjmij moje kondolencje dla calej rodziny.
Pamietaj ze Tata zawsze bedzie nad Wami czuwal i opiekowal sie Wami tam z gory! Żywia bedzie miala swojego Aniola Stroza[emoji72]

Czyli lutinus najlepszy tak? A jak mozesz go porownac do utrogestanu? Bo ja tylko z nim mam doswiadczenie i czy utrogestan bralas dopochwowo czy pilas?
Najlepszy prolutex .
Lutinus a luteina zdecydowanie lutinus.
Brałam 800 mg dopochwowo .
Każdy z tych leków to progesteron I "robi" swoje tylko każdy inaczej.....
Mój lekarz i ja chcieliśmy mieć pewność że każdy zrobi coś od siebie ;)I ja miałam różne progesterony . Od 8 tc zaczęłam odstawiac .
Utrogestan jest bardzo bardzo dobry i tani z porównaniu do reszty

Ostatnia edycja:
W PL niestety nie tylko ludzie ze wsi moga takie dzieci wytykac palcami. Ja sie nie dziwie, ze dziewczyny tu nie chca, zeby zie wydalo. Dopoki w Polsce nie zmieni sie myslenie, lepiej dziecka nie narazac na przykrosci.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak zle to ujelam wvzoraj poxno noc JuZ byla
Co u was nieagatka? Dajesz JuZ papki lilce? Ja jeszxe nie jakos tak se mysle przy kp samym to zaczne od 6 msca za msc

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nieagatko Twoja corka to Lilka? Pamietasz moj wczorajszy sen? Lilka to byl moj nr 1 !
Czy Ty jestes czarownica[emoji23][emoji23][emoji23]?

reklama
Do góry