nieagatka
Fanka BB :)
Moze opowiem historie mojego drugiego usg ... pytaja sie mnie wiek ciazy a ja no ciaza Po ivf 13t2d a babka na mnie Sue gapi mowi co z tego ze Po ivf to ciaza jak kazda inna ....kiedy miala pani ost okres ...
W necie tez pisze ze ciaza ivf jest tak samo jak zapl naturalnie ..Mamy te same usg tak samo tu nas traktuja jesli zagrozona to jest wiecej usg Ale to i ciaza zapl naturalnie moze byc tez zagrozona
Tutaj w kompie jest wpisane z kliniki ze ciaza Po ivf bo cala historia mojego zdrowia jest w kompie wiec nie musialam tez mowic lekarzowi prowadzacemu ciaze
Co do twych obaw lekarz nie moze mowic spraw pacjentow poza swoj gabinet !! Absolutny Zakaz i jestem pewna ze twoj lejarz ze wsi tego sie trzyma chocby to byla wies Liczaca 200 moeszkancow nie moze mowic wiec skad mialoby sie rozejsc?od twej babci dzuadka? Rozumiem cie ze nie chcesz by Sue roznioslo Bo w pl ludzie ze wsi mysla ze to inne dzieci a to prxykre ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W PL niestety nie tylko ludzie ze wsi moga takie dzieci wytykac palcami. Ja sie nie dziwie, ze dziewczyny tu nie chca, zeby zie wydalo. Dopoki w Polsce nie zmieni sie myslenie, lepiej dziecka nie narazac na przykrosci.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom