reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zuzanka za.wczesnie na test z moczu. Zrób w poniedziałek betę. Ja też miałam trzy dniowe zarodki i robiłam w 10 dpt :)
Trzymam kciuki

Czuje się dobrze :) i fizyczne i psychiczne.
M chce wrócić ale ja go już nie chce.
Nie ja.pierwsza i ostatnia będę sama z Dzieckiem. To jest teraz najwazniejsze
Próbował się jakoś tłumaczyć czy zupełnie nic ? A nie myślałam o tym aby rodzinna była cała aby mu wybaczyć i wysłuchać?

Dziewczynki powiedzcie mi proszę czy na początku ciąży takie bóle "okresowe" są normalne? Dzisiaj jest u mnie 19 dpt, 3 bety zrobione wcześniej z pięknym przyrostem, wizyta z pierwszym usg w 25 dpt. I tak prawie codziennie czuje takie bole- nie są intensywne ale są. Czy powinny mnie zaniepokoic? Koleżanki mamusie mówiły mi, że one tak miały. Ale chciałabym poradzić się Was:) Jesteśmy w podobnej sytuacji i Wam ufam. Nie chce dzwonić do Pani dr bo nawet nie mam potwierdzonej tej ciąży żadnym usg- w Novum praktykują pierwsze usg w 25 dpt a już będę panikowac. ;) Tym bardziej, że to są takie lekkie bóle, podobne do tych jak na okres ale dużo łagodniejsze aż takie lekkie klucia jajnika/jajnikow. Występują o różnych porach. Żadnych plamien nie mam ani żadnych innych zlych objawow. Czy też tak mialyscie? Uspokojenia się po 18.08 po wizycie ale teraz jakieś myśli głupie się nasuwają. Pozdrawiam. :-) :)

reklama
Do góry