reklama
meg86
Fanka BB :)
Czuje się dobrze i fizyczne i psychiczne.Kochana A jak sie czujesz jak tam M nie chce wrócić
M chce wrócić ale ja go już nie chce.
Nie ja.pierwsza i ostatnia będę sama z Dzieckiem. To jest teraz najwazniejsze
kredka82
Kochana bardzo Ci kibicuje i wiem ze dasz sobie rade!Czuje się dobrze i fizyczne i psychiczne.
G
gość 5
Gość
Trzymam kciuki!dziękuje Ci ślicznie, też tak mysle ze 10 dpt juz cos powinno być jak ma być
gooossia17
Mówiłam, ze przyjdzieUff dostałam @ wiec teraz już jestem spokojna.....
meg i juz miałaś wynik? a sikańca robiłąs wczesniej?Zuzanka za.wczesnie na test z moczu. Zrób w poniedziałek betę. Ja też miałam trzy dniowe zarodki i robiłam w 10 dpt
Trzymam kciuki
Próbował się jakoś tłumaczyć czy zupełnie nic ? A nie myślałam o tym aby rodzinna była cała aby mu wybaczyć i wysłuchać?Czuje się dobrze i fizyczne i psychiczne.
Konstancja27
Dziewczynki powiedzcie mi proszę czy na początku ciąży takie bóle "okresowe" są normalne? Dzisiaj jest u mnie 19 dpt, 3 bety zrobione wcześniej z pięknym przyrostem, wizyta z pierwszym usg w 25 dpt. I tak prawie codziennie czuje takie bole- nie są intensywne ale są. Czy powinny mnie zaniepokoic? Koleżanki mamusie mówiły mi, że one tak miały. Ale chciałabym poradzić się Was Jesteśmy w podobnej sytuacji i Wam ufam. Nie chce dzwonić do Pani dr bo nawet nie mam potwierdzonej tej ciąży żadnym usg- w Novum praktykują pierwsze usg w 25 dpt a już będę panikowac. Tym bardziej, że to są takie lekkie bóle, podobne do tych jak na okres ale dużo łagodniejsze aż takie lekkie klucia jajnika/jajnikow. Występują o różnych porach. Żadnych plamien nie mam ani żadnych innych zlych objawow. Czy też tak mialyscie? Uspokojenia się po 18.08 po wizycie ale teraz jakieś myśli głupie się nasuwają. Pozdrawiam.
reklama
meg86
Nie robiłam sikanca a wynik bety był ju z dwucyfrowy więc głowa do góry i w poniedziałek rób betę.meg i juz miałaś wynik? a sikańca robiłąs wczesniej?
Podziel się: