reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mam znajomych, którzy przeszli 6 inseminacji i 3 procedury in vitro. Nie udało się. Za każdym razem były łzy i rozpacz. W końcu zdecydowali: adopcja. Adoptowali dwóch chłopców bliźnięta i są super szczęśliwi. Chłopcy są u nich już rok, teraz mają po 3 lata. Nikt sobie nie wyobraża już jak to było, gdy tych malców nie było. Mieszkają na małej wsi i trochę obawiali sie reakcji ludzi a niepotrzebnie. Wszyscy popierają ich decyzję i rozumieją. Ale jednak to jest decyzja, która trzeba dobrze przemyśleć i być jej pewnym.

reklama
Witam w ta piękna sobotę; ) dziewczyny mam pytanie czy mogę wyjechać z M na mazury na 2 dni pod domem jak jestem po transferze dzisiaj 3 dzień??? brzuszek boli ale jak wezmę nospe to jest dobrze czy taki wyjazd mi nie zaszkodzi ??? Proszę pomóżcie

Paulinka, poczytaj tylko o pogodzie bo mówią o wielkich burzach, nawałnicach na Mazurach również. Dziś w nocy w ogóle jakieś tornado przeszło na północy polski

Ja stwierdziłam że mój kropek musi być silny i dostosować się do takiego życia jakie prowadzę że nie mogę ciągle Leżeć bo zwariuje.
Teraz zostałam sama i też Muszę wszystko sama robić. Czasami mama coś pomoże.
Więc nic się nie martw a Relax napewno dobrze wam zrobi :)
Kochana A jak sie czujesz jak tam M nie chce wrócić

Dziewczyny ja zbieram się na wizytę do immunologa. CIekawe czy ma na mnie jakiś nowy pomysł, pokaże mu stertę badań zleconych przez innego immunologa. Mam nadzieję ze dostanę receptę na intralipid. Jestem ciekawa ile szczepień każe mi jeszcze zrobić

Hej. Wczoraj po poście Ylony chyba przylamalam się mocno....zrobilam dla uspokojenia test sikanca w 7 dpt....i oczywiście jedna kreska!! Wiem może za wczesnie.... I teraz zastanawiam się na beta w 10 dpt. Zarodek był 3 dniowy.

Jeju Magda tak mu przykro. Ja stracilam wcześniej rodziców i nigdy nie poznali oni nasej corki.. ani od strony meza ani od mojej. A tak wszyscy pragneli wnukow tylko nam sie zeszlo 5 lat przy tej niepłodności cholernej i nic już się nie dało poradzić. Az mi łzy płyną jak czytam Twój post. Mam nadzieję że Twój tata zobaczy się z Żywią. Trzymaj się kochana.
Nie placz... nie trzeba... na lzy jeszcze bedzie czas, chociaz same podchodza mi pod gardlo.
Bylam dzis u taty, cwiczylismy troche nogi, opowiadalam mu ze swieta zrobimy u nas, ze ktos musi fachowym okiem zobaczyc czy ekipa dobrze remont zrobila, ze ja nie wiem kto z Żywią na spacer bedzie chodzil, wiec musi sie trzymac i zaczac siadac. Jest ciut lepiej, chociaz dzisiaj humor mial slabszy... caly czas wierze, ze bedzie dobrze.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie placz... nie trzeba... na lzy jeszcze bedzie czas, chociaz same podchodza mi pod gardlo.
Bylam dzis u taty, cwiczylismy troche nogi, opowiadalam mu ze swieta zrobimy u nas, ze ktos musi fachowym okiem zobaczyc czy ekipa dobrze remont zrobila, ze ja nie wiem kto z Żywią na spacer bedzie chodzil, wiec musi sie trzymac i zaczac siadac. Jest ciut lepiej, chociaz dzisiaj humor mial slabszy... caly czas wierze, ze bedzie dobrze.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Magda musi być....wiem łatwo powiedzieć.sukces człowieka jest w pozytywnym myśleniu i tego Wam życzę...

Hej. Wczoraj po poście Ylony chyba przylamalam się mocno....zrobilam dla uspokojenia test sikanca w 7 dpt....i oczywiście jedna kreska!! Wiem może za wczesnie.... I teraz zastanawiam się na beta w 10 dpt. Zarodek był 3 dniowy.
Mi w 10 dpt też zarodka 3 dniowego beta wyszła pozytywna. Jednak na tak wczesnym etapie stezenie w moczu moze byc za niskie. Tobie też życzę pozytywnej bety! :-) :)

reklama
Do góry