reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Czyli matematyka się kłania hi hi ;) dam radę! Kochane moje- powiedzcie mi jeszcze cos- dzisiaj trochę z mojej głupoty przenioslam z kilka metrow walizkę z narzędziami około 10 kilogramową- chyba tam się w brzuszku nic nie stało? Chyba już wariuje. Ale tak bym chciała teraz tą ciążę utrzymać :)A i powiedzcie mi czy ból podbrzusza podobny do takiego "okresowego" jest normalny na tym etapie. Zapomniałam zapytać Pani doktor a już nie chce tak późno dzwonić. Jeśli uważacie, że zadaję głupie pytania to powiedzcie mi to. Ale zrozumcie cieszę się jak głupia!! :-) :):)
wpisujesz w google kalkulator beta hcg i masz np. na bellyfriends policzy za Ciebie;)

reklama
Dziękuję :) najpierw policze sama a potem sprawdzę za pomocą internetu ;) teraz już zaczynam się martwić czy będzie przyrost :rolleyes2:

Jupi! Gratuluję :-):-):-) Ja już jestem po dwóch betach a dalej nie wierzę że w moim brzuszku w końcu rosną maluszki :happy: A o mężu twoim czytam i zdaje mi się że piszesz o moim :-) :)

Co do drugiej weryfikacji to strach jest normalny ale taki umiarkowany :sorry: Myślę że teraz nas nie opuści :D Ja teraz z niecierpliwością czekam na 1.USG :blink:

W sobotę spokojnie rób betę. Akurat zobaczysz przyrost po 48 god. A jeden zarodek miałaś czy dwa?

Jupi! Gratuluję :-):-):-) Ja już jestem po dwóch betach a dalej nie wierzę że w moim brzuszku w końcu rosną maluszki :happy: A o mężu twoim czytam i zdaje mi się że piszesz o moim :-) :)

Co do drugiej weryfikacji to strach jest normalny ale taki umiarkowany :sorry: Myślę że teraz nas nie opuści :D Ja teraz z niecierpliwością czekam na 1.USG :blink:

W sobotę spokojnie rób betę. Akurat zobaczysz przyrost po 48 god. A jeden zarodek miałaś czy dwa?
Jeden :):) i był to mój pierwszy transfer :) jestem taka szczęśliwa, że chyba nie zasnę ;) Życzę powodzenia i trzymam kciuki za pierwsze USG. A w którym dpt będziesz miała to USG?

Dziewczyny dorazdzice znowu zaczelam krwawic sama czysta krwią bez uplawów czy jechac do szpitala? bo jutro bede musiala dzwonic i rejestreowac sie do gin ale nie wiem czy czekac cała noc proszę doradzcie przed chwila własnie zaczeła mi lecieć :(

Dziewczyny dorazdzice znowu zaczelam krwawic sama czysta krwią bez uplawów czy jechac do szpitala? bo jutro bede musiala dzwonic i rejestreowac sie do gin ale nie wiem czy czekac cała noc proszę doradzcie przed chwila własnie zaczeła mi lecieć :(
Jeśli jest dużo tej krwi to jedź, nie czekaj do rana.

reklama
Do góry