Konstancja27
Fanka BB :)
Tzn. PANI doktor mówiła że super o wyniku bhcg a progesteron zobaczyłam później
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rewelacyjny wynik bety [emoji16] na progesteronie się nie znamDziewczyny!! Moje wyniki w 10dpt 3 dniowego zarodka- beta HCG 110.10 mlU/ml a progesteron- 264 ng/ml. Moja pani doktor powiedziała, że w 10 dpt to super wynik na prawdę się nam udało???? Wypowiedzcie sie błagam
Już gratuluję Mamuśka [emoji7] [emoji7]Dziewczyny!! Moje wyniki w 10dpt 3 dniowego zarodka- beta HCG 110.10 mlU/ml a progesteron- 264 ng/ml. Moja pani doktor powiedziała, że w 10 dpt to super wynik na prawdę się nam udało???? Wypowiedzcie sie błagam
Super mamusiuDziewczyny!! Moje wyniki w 10dpt 3 dniowego zarodka- beta HCG 110.10 mlU/ml a progesteron- 264 ng/ml. Moja pani doktor powiedziała, że w 10 dpt to super wynik na prawdę się nam udało???? Wypowiedzcie sie błagam
Super, gratulujeDziewczyny!! Moje wyniki w 10dpt 3 dniowego zarodka- beta HCG 110.10 mlU/ml a progesteron- 264 ng/ml. Moja pani doktor powiedziała, że w 10 dpt to super wynik na prawdę się nam udało???? Wypowiedzcie sie błagam
Kochane ja nie wierzę jeszcze chyba po dwóch latach się udało mąż też się cieszy ale jak to facet podchodzi to wszystkiego tak, że jeszcze za wcześnie na radość. A ja już się cieszę to chyba te dwa bociany nad samochodem lecące Mam powtórzyć bete za dwa dni. Czyli w sobotę? Już nie umiem nawet liczyć z emocji Dziękuję Wam za te kciuki i miłe slowa- to też dzięki Wam. Kocham Was
Super!!!!!! Czułam, że się uda!!! SerioDziewczyny!! Moje wyniki w 10dpt 3 dniowego zarodka- beta HCG 110.10 mlU/ml a progesteron- 264 ng/ml. Moja pani doktor powiedziała, że w 10 dpt to super wynik na prawdę się nam udało???? Wypowiedzcie sie błagam
Udało się, teraz jeszcze przyrost i można szaleć z radości.Dziewczyny!! Moje wyniki w 10dpt 3 dniowego zarodka- beta HCG 110.10 mlU/ml a progesteron- 264 ng/ml. Moja pani doktor powiedziała, że w 10 dpt to super wynik na prawdę się nam udało???? Wypowiedzcie sie błagam
Ja bym już z radości skakała wyżej niebaKochane ja nie wierzę jeszcze chyba po dwóch latach się udało mąż też się cieszy ale jak to facet podchodzi to wszystkiego tak, że jeszcze za wcześnie na radość. A ja już się cieszę to chyba te dwa bociany nad samochodem lecące Mam powtórzyć bete za dwa dni. Czyli w sobotę? Już nie umiem nawet liczyć z emocji Dziękuję Wam za te kciuki i miłe slowa- to też dzięki Wam. Kocham Was