reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Juz po wizycie:) ta franca sie juz wchlonela, orgametril mam brac jeszcze 6dni ale juz mniejsza dawke i czekamy na @. doktorek mnie bardzo pozytywnie zaskoczyl! Nie dosc, ze bez krecenia nosem pozwolil zabrac teraz 2 Kropunie to tak mnie obstawi lekami ze uuuoooo! Rozpisal juz te od 2dc (estrofem i oesclim plastry - ktoras miala???) Po transferze nospa, relanium - wczesniej tego nie mialam w zaleceniach, i przed samym transferem ACCOFIL - jakis immunologiczny lek, szczerze mowiac nie slyszalam o tym... ktoras cos wie na ten temat???
W ogole to doktorek jakis taki "do ludzi" dzis byl:) i nie musze juz isc w 2dc tylko 10dc. Niby to jeszcze dlugo ale juz dzis dostalam takiego powera ze o matko:) wreszcie cos sie dzieje:):):)

@dżoasia, trzymam kciuki żeby teraz już z górki było :). Jak jest plan to i energia wraca.

reklama
Juz po wizycie:) ta franca sie juz wchlonela, orgametril mam brac jeszcze 6dni ale juz mniejsza dawke i czekamy na @. doktorek mnie bardzo pozytywnie zaskoczyl! Nie dosc, ze bez krecenia nosem pozwolil zabrac teraz 2 Kropunie to tak mnie obstawi lekami ze uuuoooo! Rozpisal juz te od 2dc (estrofem i oesclim plastry - ktoras miala???) Po transferze nospa, relanium - wczesniej tego nie mialam w zaleceniach, i przed samym transferem ACCOFIL - jakis immunologiczny lek, szczerze mowiac nie slyszalam o tym... ktoras cos wie na ten temat???
W ogole to doktorek jakis taki "do ludzi" dzis byl:) i nie musze juz isc w 2dc tylko 10dc. Niby to jeszcze dlugo ale juz dzis dostalam takiego powera ze o matko:) wreszcie cos sie dzieje:):):)

To super teraz tylko czekać na @ i do boju!! Acofil ja mam te zastrzyki biorę je ponieważ genotyp kir mi wyszedł bx ten lek ma pomóc żeby organizm nie odrzucił zarodka ;) uprzedzam cię że możesz się ciulowo po nim czuć tak jak te była chora może cię gardło boleć kości itp ja dziś muszę właśnie go wziąść bo się to bierze 5dni przed transferem ;);)
powodzenia kochana :)

Juz opowiadam Criotransfer mialam 2blastek[emoji4] , jestem 13dpt pierwsza beta byla w7dpt z wynikiem 50,98 a kolejna w9dpt juz 112,50 dalej nie sprawdzalam bo w uk ciezko na bete sie wybrac[emoji53] . Teraz umowilam sie na usg w 25dpt mam nadzieje ze cos juz zobaczymy, ile tam siedzi babelkow [emoji33]

Czuję że się zaprzyjaźnimy :-D
Mamy ta samą historię tylko trochę mnie wyprzedzasz :p Jutro mam 9 dpt i drugą weryfikację a pierwsza z poniedziałku wyszla mi 67. Na USG wybiorę się pewnie dopiero w 28 dpt bo w następnym tygodniu zaczynam dwutygodniowy urlop :sorry: Też umieram z ciekawości ile jest ludków w moim brzuszku :happy:

To super teraz tylko czekać na @ i do boju!! Acofil ja mam te zastrzyki biorę je ponieważ genotyp kir mi wyszedł bx ten lek ma pomóc żeby organizm nie odrzucił zarodka ;) uprzedzam cię że możesz się ciulowo po nim czuć tak jak te była chora może cię gardło boleć kości itp ja dziś muszę właśnie go wziąść bo się to bierze 5dni przed transferem ;);)
powodzenia kochana :)
Dziekuje kochana za rozjasnienie. A ile tych zastrzykow bierzesz? 1wystarczy? Sama sobie je robisz? A jak mniej wiecej cenowo to wyglada? Fizycznie moge sie czuc jakby mnie walec przejechal, nie przeszkadza mi to byle juz mi psychika nie siadala...

reklama
Do góry