reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tych zastrzykow jest 5 w opakowaniu ja poprzednio brałam 4 co 5 dni bo później się okazało że beta spadła i już nie musiałam ich brać teraz też mam rozpisanie 4 sama sobie je daje nie są bolesne ani nic ale strasznie źle się czułam po pierwszym bo po kolejnych już było ok co do ceny to ja tu w tarn dawałam jakoś 360-380 zł
Co do tej nospy i relanium to ty coś lekarzowi mówiłaś czy sam od siebie Ci przepisał? Bo się zastanawiam czy też coś lekarzowi nie nabąknąć w piątek :)
Ja zapytałam czy coś rozkurczowego mogłabym dostać, bo poprzednio wzięłam tylko 3-4 razy nospę jak czułam jakies skurcze. To on "z automatu": PEEWNIE!!! Przepiszemy, nospe, relanium i co tam jeszcze trzeba będzie, bo ma pani być spokojna :D Nie wiem w jakich dawkach dostanę, ale grunt, że cokolwiek będzie, żeby pomóc Maluchom. Myślę, że spokojnie możesz zapytać, wręcz możesz się uprzeć, że coś chcesz - jeśli dziewczyny tu dostają w końskich dawkach to choćby o połowę mniejsze powinny coś pomóc a zaszkodzić nie zaszkodzą :)
Dzięki za odp z tymi zastrzykami :) Trzymam kciuki za Twój piątek :D

Po nieudanym transferze w czerwcu lekarz kazał nam (organizmowi) odpocząć po stymulacji. Nie mamy mrozaków więc musimy podejść do całej procedury jeszcze raz, we wrześniu w październiku. W lipcu się urlopowalismy, trochę hulaszczego trybu życia :biggrin2: i wyłączenia się z tej gonitwy o dziecko.
Hulaszczy tryb życia.... brzmi suuuper :D:D

Dziewczyny pomóżcie. Od zeszłego czwartku biorę gonapeptyl, w sobotę przestałem brać antyki. Miałam dostać po tych zastrzykach szybciej @ a tu nic. Myślałam, ze już dostawałam ale tylko cały czas plamie na brązowo. Czy to tak ma być?

reklama
Cześć, dziewczyny!

Kiedyś tu się udzielałam. Chciałam podzielić się radosną nowiną że mój drugi transfer się udał!!! Dostałam tym razem dwa zarodki i wczorajsza beta 7 dni po transferze wynosi 67,67 :rofl2:. Widzę, że parę osób które kojarzę też już są w ciąży. Też Wam gratuluję! :happy: Ja osobiście jeszcze nie mogę uwierzyć mojemu szczęściu :)
Super kochana gratulacje :)

Do góry