ludek
Fanka BB :)
Dziękuję pięknie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zapytałam czy coś rozkurczowego mogłabym dostać, bo poprzednio wzięłam tylko 3-4 razy nospę jak czułam jakies skurcze. To on "z automatu": PEEWNIE!!! Przepiszemy, nospe, relanium i co tam jeszcze trzeba będzie, bo ma pani być spokojna Nie wiem w jakich dawkach dostanę, ale grunt, że cokolwiek będzie, żeby pomóc Maluchom. Myślę, że spokojnie możesz zapytać, wręcz możesz się uprzeć, że coś chcesz - jeśli dziewczyny tu dostają w końskich dawkach to choćby o połowę mniejsze powinny coś pomóc a zaszkodzić nie zaszkodząTych zastrzykow jest 5 w opakowaniu ja poprzednio brałam 4 co 5 dni bo później się okazało że beta spadła i już nie musiałam ich brać teraz też mam rozpisanie 4 sama sobie je daje nie są bolesne ani nic ale strasznie źle się czułam po pierwszym bo po kolejnych już było ok co do ceny to ja tu w tarn dawałam jakoś 360-380 zł
Co do tej nospy i relanium to ty coś lekarzowi mówiłaś czy sam od siebie Ci przepisał? Bo się zastanawiam czy też coś lekarzowi nie nabąknąć w piątek
Ja wlasnie aplikowalam sobie luteine i aplikator brudny kawa z mlekiem,a tak mialam bialutko[emoji20] tak sie zastanawiam czy to nie dlatego ze w dzisiejszym dniu miala byc @ i organizm oczyszcza sie [emoji53].No ja mialam wczoraj takie napady i bylo 37.3 a dzis 36.85
A pogoda u nas taka jak i u Was...
Kochana rozumiem cie w 100% odpocznij nabierz sil i wracaj do walki i do nas na forumCześć dziewczyny :-)) zycze wszystkim udanego dnia zarowno dzis jak i najblizszych. Samych pozytywnych bet! :-) Ja na troche odpadam z forum,jakos ostatnio bie czuje sie tu zbyy dobrze. Zycze wszystkim powodzenia i dziekuje za wszystko. Trzymajcie sie
Hulaszczy tryb życia.... brzmi suuuperPo nieudanym transferze w czerwcu lekarz kazał nam (organizmowi) odpocząć po stymulacji. Nie mamy mrozaków więc musimy podejść do całej procedury jeszcze raz, we wrześniu w październiku. W lipcu się urlopowalismy, trochę hulaszczego trybu życia i wyłączenia się z tej gonitwy o dziecko.
pewnie chodzi o te narkoparty - ktoś podpatrzył nasz pomysłHulaszczy tryb życia.... brzmi suuuper
Super Ja ryczałam jak paciałam jak mi orzeszek się rucha w brzuchu, takie to piękne byłoAaaa... termin z marca zmienił mi się na luty xD Dokładnie 26.02
3,26 centymetrowy bobo machał już rączkami i nóżkami... ależ to piękne!
Jedyne co to znowu muszę brać estrofem bo wynik estradiolu spadł za mocno.
i nas nie zaprosił!!! Foch!!!pewnie chodzi o te narkoparty - ktoś podpatrzył nasz pomysł
Super kochana gratulacjeCześć, dziewczyny!
Kiedyś tu się udzielałam. Chciałam podzielić się radosną nowiną że mój drugi transfer się udał!!! Dostałam tym razem dwa zarodki i wczorajsza beta 7 dni po transferze wynosi 67,67 . Widzę, że parę osób które kojarzę też już są w ciąży. Też Wam gratuluję! Ja osobiście jeszcze nie mogę uwierzyć mojemu szczęściu