No na tym samym prawie ja bede ścieżki przecierac przed toba[emoji12] Trzymam mocno kciuki za piekny przyrost [emoji110] [emoji110] [emoji110]Czuję że się zaprzyjaźnimy
Mamy ta samą historię tylko trochę mnie wyprzedzasz [emoji14] Jutro mam 9 dpt i drugą weryfikację a pierwsza z poniedziałku wyszla mi 67. Na USG wybiorę się pewnie dopiero w 28 dpt bo w następnym tygodniu zaczynam dwutygodniowy urlop Też umieram z ciekawości ile jest ludków w moim brzuszku
reklama
meg86
Fanka BB :)
Świetne wieściAaaa... termin z marca zmienił mi się na luty xD Dokładnie 26.02
3,26 centymetrowy bobo machał już rączkami i nóżkami... ależ to piękne!
Jedyne co to znowu muszę brać estrofem bo wynik estradiolu spadł za mocno.
dżoasia
Super! A masz jakieś zdjęcie? poka pokaAaaa... termin z marca zmienił mi się na luty xD Dokładnie 26.02
3,26 centymetrowy bobo machał już rączkami i nóżkami... ależ to piękne!
Jedyne co to znowu muszę brać estrofem bo wynik estradiolu spadł za mocno.
Na bete szlam po jedzonku ale na progesteron poszlam na czczo bez brania lekow ranoA czy do badania bety i progesteronu lepiej być na czczo? Nie wiem, nie robiłam nigdy :-)
Dziekuje kochana za rozjasnienie. A ile tych zastrzykow bierzesz? 1wystarczy? Sama sobie je robisz? A jak mniej wiecej cenowo to wyglada? Fizycznie moge sie czuc jakby mnie walec przejechal, nie przeszkadza mi to byle juz mi psychika nie siadala...
Tych zastrzykow jest 5 w opakowaniu ja poprzednio brałam 4 co 5 dni bo później się okazało że beta spadła i już nie musiałam ich brać teraz też mam rozpisanie 4 sama sobie je daje nie są bolesne ani nic ale strasznie źle się czułam po pierwszym bo po kolejnych już było ok co do ceny to ja tu w tarn dawałam jakoś 360-380 zł
Co do tej nospy i relanium to ty coś lekarzowi mówiłaś czy sam od siebie Ci przepisał? Bo się zastanawiam czy też coś lekarzowi nie nabąknąć w piątek
Ja przestalam mierzyc bo te wszystkie leki jakie bierzemy to chyba malo wiarygodna ta temperatura. Ale powiem ci ze wczoraj wrocilam z pracy i ucielam sobie drzemke i zalalam sie potem i w nocy jeszcze troszke i dzis w pracy dziwnie goraco mi bylo nadmienie ze w uk jestem a tu pogoda pochmurno chlodna.Dziewczyny a jaka macie temperature?
kredka82
No ja mialam wczoraj takie napady i bylo 37.3 a dzis 36.85Ja przestalam mierzyc bo te wszystkie leki jakie bierzemy to chyba malo wiarygodna ta temperatura. Ale powiem ci ze wczoraj wrocilam z pracy i ucielam sobie drzemke i zalalam sie potem i w nocy jeszcze troszke i dzis w pracy dziwnie goraco mi bylo nadmienie ze w uk jestem a tu pogoda pochmurno chlodna.
A pogoda u nas taka jak i u Was...
ludek
@ludek ja też Ciebie pamiętam. Szczere gratulacje Trzymam kciuki za przyrost!
Ja też Cię pamiętam i prawie się poplakalam na twoje slowa o nóżkach i rączkach ♡
Dziękuję za kciuki! :-)
Rosnijcie zdrowo :-) Bardzo za Ciebie się cieszę. Udało się mimo przeciwności losu!
reklama
gosia321
Na fb na grupie in vitro przed po i w trakcieCześć dziewczyny, mam pytanie do Was gdzie mogę wystawić ofertę sprzedaży leków mam dwa nowe opakowania gonal f 300j. Pozdrawiam i z góry dziękuję
Podziel się: