reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Czuję że się zaprzyjaźnimy :-D
Mamy ta samą historię tylko trochę mnie wyprzedzasz [emoji14] Jutro mam 9 dpt i drugą weryfikację a pierwsza z poniedziałku wyszla mi 67. Na USG wybiorę się pewnie dopiero w 28 dpt bo w następnym tygodniu zaczynam dwutygodniowy urlop :sorry: Też umieram z ciekawości ile jest ludków w moim brzuszku :happy:
No na tym samym prawie ja bede ścieżki przecierac przed toba[emoji12] Trzymam mocno kciuki za piekny przyrost [emoji110] [emoji110] [emoji110]

reklama
Dziekuje kochana za rozjasnienie. A ile tych zastrzykow bierzesz? 1wystarczy? Sama sobie je robisz? A jak mniej wiecej cenowo to wyglada? Fizycznie moge sie czuc jakby mnie walec przejechal, nie przeszkadza mi to byle juz mi psychika nie siadala...

Tych zastrzykow jest 5 w opakowaniu ja poprzednio brałam 4 co 5 dni bo później się okazało że beta spadła i już nie musiałam ich brać teraz też mam rozpisanie 4 sama sobie je daje nie są bolesne ani nic ale strasznie źle się czułam po pierwszym bo po kolejnych już było ok co do ceny to ja tu w tarn dawałam jakoś 360-380 zł
Co do tej nospy i relanium to ty coś lekarzowi mówiłaś czy sam od siebie Ci przepisał? Bo się zastanawiam czy też coś lekarzowi nie nabąknąć w piątek :)

Dziewczyny a jaka macie temperature?
Ja przestalam mierzyc bo te wszystkie leki jakie bierzemy to chyba malo wiarygodna ta temperatura. Ale powiem ci ze wczoraj wrocilam z pracy i ucielam sobie drzemke i zalalam sie potem i w nocy jeszcze troszke i dzis w pracy dziwnie goraco mi bylo nadmienie ze w uk jestem a tu pogoda pochmurno chlodna.

Ja przestalam mierzyc bo te wszystkie leki jakie bierzemy to chyba malo wiarygodna ta temperatura. Ale powiem ci ze wczoraj wrocilam z pracy i ucielam sobie drzemke i zalalam sie potem i w nocy jeszcze troszke i dzis w pracy dziwnie goraco mi bylo nadmienie ze w uk jestem a tu pogoda pochmurno chlodna.
No ja mialam wczoraj takie napady i bylo 37.3 a dzis 36.85

A pogoda u nas taka jak i u Was...

reklama
Do góry