reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi proszę czy może się tak zdarzyć, że beta w 10dpt będzie ujemna ale np.14 dpt będzie piękna? Czy raczej to nie możliwe? W czwartek będzie u mnie 10dpt i już mnie korci, już nie mogę wytrzymać.

Cześć, dziewczyny!

Kiedyś tu się udzielałam. Chciałam podzielić się radosną nowiną że mój drugi transfer się udał!!! Dostałam tym razem dwa zarodki i wczorajsza beta 7 dni po transferze wynosi 67,67 :rofl2:. Widzę, że parę osób które kojarzę też już są w ciąży. Też Wam gratuluję! :happy: Ja osobiście jeszcze nie mogę uwierzyć mojemu szczęściu :)
Wowow! Z miesiąc nie zaglądałam, wchodzę, a tu takie newsy! Gratuluję! I oby dalej pozytywnie!

Wowow! Z miesiąc nie zaglądałam, wchodzę, a tu takie newsy! Gratuluję! I oby dalej pozytywnie!

Dziękuję pięknie! :happy: Mnie pewnie z dwa miesiące nie było bo potrzebowałam resetu :oo2:
Wróciłam do Was żebyście wiedziały że trzeba wierzyc, że nadejdzie ta piękna chwila :rofl:

reklama
Do góry