reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Ale to jest normalne ze on wychodzi z nas. Niczym sie nie przejmuj. Ja po transferze to co chwile wkladke zmieniam. Luteins jest biała a ja kiedys miałam antybiotyk dowcipny macmiror czy jakoś tak, duzo wiekszy od lutinusa i w kolorze pomaranczowym to dopiero byl hit jak ze mnie wychodził
Haha mialam to żolte bydle haha. No ja mam ultrogestan takie kuleczki i wkladki zmieniam caly czas..

reklama
Kochana radzę wizytę i zrobienie usg bo różne rzeczy mogą się tam dziać. Mi się ostatnio spóźniał 8dni ale w końcu przyszedł, cała szczęśliwa poleciałam na wizytę przed crio a tu dupa bo była torbiel z tego właśnie cyklu.
Jutro napisze do lekarza. Jak sie okaże torbiel to sobie w łeb strzele kolejny miesiąc czekania punkcje muala 13.06 to już zaraz 2m-ce. Ehhh

Czesc Dziewczyny,

Jestem tu nowa, w sumie to nigdy nie myslalam ze bede czytac albo wogole wypowiadac sie na jakims forum ale naprawde depresja mnie dopadla maxymalna dzis, wiec to robie : Mialam transfer 8dni temu, 4 embriony grade A- (robilam to poza Polska i tak to tu okreslaja u nas).Mam 34 lata, pierwsze podejscie, sperma byla mrozona (nie wiem czy to wogole istotne ale pisze ;)) Poczatki wszystko fajnie: napuchnieta, wzdeta, obolala i tak jak byc powinno niby. Dzis 8dpt postanowilam zrobic sikanca...no i d*pa. Negatywny. Lekarz wyslal mnie jutro na test krwi, chciaz mialam go robic 3 dni pozniej czyli w sobote. Pewnie glupie pytanie, ale czy to mozliwe ze sikanca zrobilam duzo za wczesnie? Czy ktos mial podobanie a pozniej wyszlo mu pozytywnie na badaniu krwi? Czy badanie krwi w 9dpt powinno juz pokazac ciaze jesli takowa jest?
Sorry jeszcze nie lapie sie zbytnio w skrotach tutaj stosowanych wiec pisze malo 'profesjonalnie' ;)
Poza tym to bardzo sie ciesze ze weszlam na to forum, milo wiedziec ze ktos przechodzi przez cos podobnego. Pozdrawiam wszystkich serdecznie :)

Czesc Dziewczyny,

Jestem tu nowa, w sumie to nigdy nie myslalam ze bede czytac albo wogole wypowiadac sie na jakims forum ale naprawde depresja mnie dopadla maxymalna dzis, wiec to robie : Mialam transfer 8dni temu, 4 embriony grade A- (robilam to poza Polska i tak to tu okreslaja u nas).Mam 34 lata, pierwsze podejscie, sperma byla mrozona (nie wiem czy to wogole istotne ale pisze ;)) Poczatki wszystko fajnie: napuchnieta, wzdeta, obolala i tak jak byc powinno niby. Dzis 8dpt postanowilam zrobic sikanca...no i d*pa. Negatywny. Lekarz wyslal mnie jutro na test krwi, chciaz mialam go robic 3 dni pozniej czyli w sobote. Pewnie glupie pytanie, ale czy to mozliwe ze sikanca zrobilam duzo za wczesnie? Czy ktos mial podobanie a pozniej wyszlo mu pozytywnie na badaniu krwi? Czy badanie krwi w 9dpt powinno juz pokazac ciaze jesli takowa jest?
Sorry jeszcze nie lapie sie zbytnio w skrotach tutaj stosowanych wiec pisze malo 'profesjonalnie' ;)
Poza tym to bardzo sie ciesze ze weszlam na to forum, milo wiedziec ze ktos przechodzi przez cos podobnego. Pozdrawiam wszystkich serdecznie :)
Witaj!!

Czy aj dobrze czytam?? Podano ci 4 zarodki??? WOW.

Iludniowe?? Bo termin bety hcg (hormony "ciąży") zależy iludniowe zarodki były.I tak... ja w 7dpt miałam niemal białą drugą kreskę (właściwie niewidoczną), a 8dpt beta wyszła już 2 cyfrowa, z tym, że miałam podane 2 piękne 5dniowe blastki. Jestem w pojedynczej ciąży.

Jutro napisze do lekarza. Jak sie okaże torbiel to sobie w łeb strzele kolejny miesiąc czekania punkcje muala 13.06 to już zaraz 2m-ce. Ehhh
Co się odwlecze to nie uciecze. Jak chcesz to się pozłość, albo napij - na pewno Ci ulży, ale czasu nie przyspieszysz... Ja miałam punkcję 22.05 i do tej pory tylko jedna próba, teraz też czekam i czekam ale co zrobisz jak nic nie zrobisz :p Ale może u Ciebie to tylko jakieś "chwilowe" opóźnienie :D Umów się na wizytę to może @ się przestraszy i przyjdzie :D:D:D

Cześć, dziewczyny!

Kiedyś tu się udzielałam. Chciałam podzielić się radosną nowiną że mój drugi transfer się udał!!! Dostałam tym razem dwa zarodki i wczorajsza beta 7 dni po transferze wynosi 67,67 :rofl2:. Widzę, że parę osób które kojarzę też już są w ciąży. Też Wam gratuluję! :happy: Ja osobiście jeszcze nie mogę uwierzyć mojemu szczęściu :)
Ludek! gratulacje!! :) dalej w tej samej klinice robilas? (nie pamietam czy mialas mrozaczki czy od nowa stymulacja?)
Ja po pierwszym podejsciu w maju (brak zarodkow), wciaz czekam na drugie podejscie.. a przyszlam tu na forum juz w styczniu czy lutym.. a dziewczyny ktore przyszly po mnie z watku IUI juz sa po kilku transferach i w ciąży.. strasznie mi sie dluzy.. :(

Cześć, dziewczyny!

Kiedyś tu się udzielałam. Chciałam podzielić się radosną nowiną że mój drugi transfer się udał!!! Dostałam tym razem dwa zarodki i wczorajsza beta 7 dni po transferze wynosi 67,67 :rofl2:. Widzę, że parę osób które kojarzę też już są w ciąży. Też Wam gratuluję! :happy: Ja osobiście jeszcze nie mogę uwierzyć mojemu szczęściu :)
Gratuluję;-) A miałaś podane 3 dniowego zarodki czy 5 dniowe?

Dziewczyny a czy ktoras ma sensowny zbior ziol ktorych nie mozna uzywac w ciazy? Bo w necie to co komentarz to inny... albo czy np moge lubczyk do zupy uzywac?

Uff, to jest najważniejsze :)
Kiedyś była bardzo aktywna i się zdziwiłam, że jej nie widzę :sorry2:

Widzę, że dzieciaki Wam rosną :)

adunnnia, już wiesz na kogo czekasz? :)

Dziewczyny, kiedy miałyście USG pęcherzykowe?

Co oznacza skrót ET? 8-)
Tak wiem, wczoraj lekarz potwierdzil ze bedzie Oliwia i Filip [emoji4] [emoji7]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry