reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ale to jest normalne ze on wychodzi z nas. Niczym sie nie przejmuj. Ja po transferze to co chwile wkladke zmieniam. Luteins jest biała a ja kiedys miałam antybiotyk dowcipny macmiror czy jakoś tak, duzo wiekszy od lutinusa i w kolorze pomaranczowym to dopiero byl hit jak ze mnie wychodził
Haha mialam to żolte bydle haha. No ja mam ultrogestan takie kuleczki i wkladki zmieniam caly czas..

reklama
Kochana radzę wizytę i zrobienie usg bo różne rzeczy mogą się tam dziać. Mi się ostatnio spóźniał 8dni ale w końcu przyszedł, cała szczęśliwa poleciałam na wizytę przed crio a tu dupa bo była torbiel z tego właśnie cyklu.
Jutro napisze do lekarza. Jak sie okaże torbiel to sobie w łeb strzele kolejny miesiąc czekania punkcje muala 13.06 to już zaraz 2m-ce. Ehhh

Czesc Dziewczyny,

Jestem tu nowa, w sumie to nigdy nie myslalam ze bede czytac albo wogole wypowiadac sie na jakims forum ale naprawde depresja mnie dopadla maxymalna dzis, wiec to robie : Mialam transfer 8dni temu, 4 embriony grade A- (robilam to poza Polska i tak to tu okreslaja u nas).Mam 34 lata, pierwsze podejscie, sperma byla mrozona (nie wiem czy to wogole istotne ale pisze ;)) Poczatki wszystko fajnie: napuchnieta, wzdeta, obolala i tak jak byc powinno niby. Dzis 8dpt postanowilam zrobic sikanca...no i d*pa. Negatywny. Lekarz wyslal mnie jutro na test krwi, chciaz mialam go robic 3 dni pozniej czyli w sobote. Pewnie glupie pytanie, ale czy to mozliwe ze sikanca zrobilam duzo za wczesnie? Czy ktos mial podobanie a pozniej wyszlo mu pozytywnie na badaniu krwi? Czy badanie krwi w 9dpt powinno juz pokazac ciaze jesli takowa jest?
Sorry jeszcze nie lapie sie zbytnio w skrotach tutaj stosowanych wiec pisze malo 'profesjonalnie' ;)
Poza tym to bardzo sie ciesze ze weszlam na to forum, milo wiedziec ze ktos przechodzi przez cos podobnego. Pozdrawiam wszystkich serdecznie :)

Czesc Dziewczyny,

Jestem tu nowa, w sumie to nigdy nie myslalam ze bede czytac albo wogole wypowiadac sie na jakims forum ale naprawde depresja mnie dopadla maxymalna dzis, wiec to robie : Mialam transfer 8dni temu, 4 embriony grade A- (robilam to poza Polska i tak to tu okreslaja u nas).Mam 34 lata, pierwsze podejscie, sperma byla mrozona (nie wiem czy to wogole istotne ale pisze ;)) Poczatki wszystko fajnie: napuchnieta, wzdeta, obolala i tak jak byc powinno niby. Dzis 8dpt postanowilam zrobic sikanca...no i d*pa. Negatywny. Lekarz wyslal mnie jutro na test krwi, chciaz mialam go robic 3 dni pozniej czyli w sobote. Pewnie glupie pytanie, ale czy to mozliwe ze sikanca zrobilam duzo za wczesnie? Czy ktos mial podobanie a pozniej wyszlo mu pozytywnie na badaniu krwi? Czy badanie krwi w 9dpt powinno juz pokazac ciaze jesli takowa jest?
Sorry jeszcze nie lapie sie zbytnio w skrotach tutaj stosowanych wiec pisze malo 'profesjonalnie' ;)
Poza tym to bardzo sie ciesze ze weszlam na to forum, milo wiedziec ze ktos przechodzi przez cos podobnego. Pozdrawiam wszystkich serdecznie :)
Witaj!!

Czy aj dobrze czytam?? Podano ci 4 zarodki??? WOW.

Iludniowe?? Bo termin bety hcg (hormony "ciąży") zależy iludniowe zarodki były.I tak... ja w 7dpt miałam niemal białą drugą kreskę (właściwie niewidoczną), a 8dpt beta wyszła już 2 cyfrowa, z tym, że miałam podane 2 piękne 5dniowe blastki. Jestem w pojedynczej ciąży.

Jutro napisze do lekarza. Jak sie okaże torbiel to sobie w łeb strzele kolejny miesiąc czekania punkcje muala 13.06 to już zaraz 2m-ce. Ehhh
Co się odwlecze to nie uciecze. Jak chcesz to się pozłość, albo napij - na pewno Ci ulży, ale czasu nie przyspieszysz... Ja miałam punkcję 22.05 i do tej pory tylko jedna próba, teraz też czekam i czekam ale co zrobisz jak nic nie zrobisz :p Ale może u Ciebie to tylko jakieś "chwilowe" opóźnienie :D Umów się na wizytę to może @ się przestraszy i przyjdzie :D:D:D

Cześć, dziewczyny!

Kiedyś tu się udzielałam. Chciałam podzielić się radosną nowiną że mój drugi transfer się udał!!! Dostałam tym razem dwa zarodki i wczorajsza beta 7 dni po transferze wynosi 67,67 :rofl2:. Widzę, że parę osób które kojarzę też już są w ciąży. Też Wam gratuluję! :happy: Ja osobiście jeszcze nie mogę uwierzyć mojemu szczęściu :)
Ludek! gratulacje!! :) dalej w tej samej klinice robilas? (nie pamietam czy mialas mrozaczki czy od nowa stymulacja?)
Ja po pierwszym podejsciu w maju (brak zarodkow), wciaz czekam na drugie podejscie.. a przyszlam tu na forum juz w styczniu czy lutym.. a dziewczyny ktore przyszly po mnie z watku IUI juz sa po kilku transferach i w ciąży.. strasznie mi sie dluzy.. :(

Cześć, dziewczyny!

Kiedyś tu się udzielałam. Chciałam podzielić się radosną nowiną że mój drugi transfer się udał!!! Dostałam tym razem dwa zarodki i wczorajsza beta 7 dni po transferze wynosi 67,67 :rofl2:. Widzę, że parę osób które kojarzę też już są w ciąży. Też Wam gratuluję! :happy: Ja osobiście jeszcze nie mogę uwierzyć mojemu szczęściu :)
Gratuluję;-) A miałaś podane 3 dniowego zarodki czy 5 dniowe?

Dziewczyny a czy ktoras ma sensowny zbior ziol ktorych nie mozna uzywac w ciazy? Bo w necie to co komentarz to inny... albo czy np moge lubczyk do zupy uzywac?

Uff, to jest najważniejsze :)
Kiedyś była bardzo aktywna i się zdziwiłam, że jej nie widzę :sorry2:

Widzę, że dzieciaki Wam rosną :)

adunnnia, już wiesz na kogo czekasz? :)

Dziewczyny, kiedy miałyście USG pęcherzykowe?

Co oznacza skrót ET? 8-)
Tak wiem, wczoraj lekarz potwierdzil ze bedzie Oliwia i Filip [emoji4] [emoji7]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry