reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny . Przy becie negatywnej, po niestety nieudanych transferach jakie mialyscie wyniki progesteronu ? Miałam lutinus 3x2 , w 8dpt oprócz negatywnej bety , progesteron tylko 9 . Czy tak spadł z powodu braku implantacji ? czy miałam za słabą suplementację progesteronu ?
Ja też miałam niski progesteron (ok 10), ale mnie lekarz mówił, że on jest dowcipny i w krwi mało wychodzi. Brałam 3x1 tabletke dopochwowo i nie zwiększał mi dawki.

Dziewczyny . Przy becie negatywnej, po niestety nieudanych transferach jakie mialyscie wyniki progesteronu ? Miałam lutinus 3x2 , w 8dpt oprócz negatywnej bety , progesteron tylko 9 . Czy tak spadł z powodu braku implantacji ? czy miałam za słabą suplementację progesteronu ?

Według mnie podejrzanie niski mimo braku implantacji.

Cześć, dziewczyny!

Kiedyś tu się udzielałam. Chciałam podzielić się radosną nowiną że mój drugi transfer się udał!!! Dostałam tym razem dwa zarodki i wczorajsza beta 7 dni po transferze wynosi 67,67 :rofl2:. Widzę, że parę osób które kojarzę też już są w ciąży. Też Wam gratuluję! :happy: Ja osobiście jeszcze nie mogę uwierzyć mojemu szczęściu :)
Gratulacje!!! Trzymamy kciuki za przyrost!
Pamiętam cię z wątku IUI.

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Cześć, dziewczyny!

Kiedyś tu się udzielałam. Chciałam podzielić się radosną nowiną że mój drugi transfer się udał!!! Dostałam tym razem dwa zarodki i wczorajsza beta 7 dni po transferze wynosi 67,67 :rofl2:. Widzę, że parę osób które kojarzę też już są w ciąży. Też Wam gratuluję! :happy: Ja osobiście jeszcze nie mogę uwierzyć mojemu szczęściu :)

Pamietam cie [emoji4] mocno mocno gratuluje i zycze pieknych przyrostow bety[emoji3] [emoji110] ja tez jeszcze nie moge uwierzyć ze mi sie udalo, bo objawow za wiele nie mam i dzis rano zrobilam jeszcze sikanca by sobie poprawic nastrój [emoji13]

Uff, to jest najważniejsze :)
Kiedyś była bardzo aktywna i się zdziwiłam, że jej nie widzę :sorry2:

Widzę, że dzieciaki Wam rosną :)

adunnnia, już wiesz na kogo czekasz? :)

Dziewczyny, kiedy miałyście USG pęcherzykowe?

Co oznacza skrót ET? 8-)

reklama
Do góry