reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny . Przy becie negatywnej, po niestety nieudanych transferach jakie mialyscie wyniki progesteronu ? Miałam lutinus 3x2 , w 8dpt oprócz negatywnej bety , progesteron tylko 9 . Czy tak spadł z powodu braku implantacji ? czy miałam za słabą suplementację progesteronu ?
Ja też miałam niski progesteron (ok 10), ale mnie lekarz mówił, że on jest dowcipny i w krwi mało wychodzi. Brałam 3x1 tabletke dopochwowo i nie zwiększał mi dawki.

Dziewczyny . Przy becie negatywnej, po niestety nieudanych transferach jakie mialyscie wyniki progesteronu ? Miałam lutinus 3x2 , w 8dpt oprócz negatywnej bety , progesteron tylko 9 . Czy tak spadł z powodu braku implantacji ? czy miałam za słabą suplementację progesteronu ?

Według mnie podejrzanie niski mimo braku implantacji.

Cześć, dziewczyny!

Kiedyś tu się udzielałam. Chciałam podzielić się radosną nowiną że mój drugi transfer się udał!!! Dostałam tym razem dwa zarodki i wczorajsza beta 7 dni po transferze wynosi 67,67 :rofl2:. Widzę, że parę osób które kojarzę też już są w ciąży. Też Wam gratuluję! :happy: Ja osobiście jeszcze nie mogę uwierzyć mojemu szczęściu :)
Gratulacje!!! Trzymamy kciuki za przyrost!
Pamiętam cię z wątku IUI.

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Cześć, dziewczyny!

Kiedyś tu się udzielałam. Chciałam podzielić się radosną nowiną że mój drugi transfer się udał!!! Dostałam tym razem dwa zarodki i wczorajsza beta 7 dni po transferze wynosi 67,67 :rofl2:. Widzę, że parę osób które kojarzę też już są w ciąży. Też Wam gratuluję! :happy: Ja osobiście jeszcze nie mogę uwierzyć mojemu szczęściu :)

Pamietam cie [emoji4] mocno mocno gratuluje i zycze pieknych przyrostow bety[emoji3] [emoji110] ja tez jeszcze nie moge uwierzyć ze mi sie udalo, bo objawow za wiele nie mam i dzis rano zrobilam jeszcze sikanca by sobie poprawic nastrój [emoji13]

Uff, to jest najważniejsze :)
Kiedyś była bardzo aktywna i się zdziwiłam, że jej nie widzę :sorry2:

Widzę, że dzieciaki Wam rosną :)

adunnnia, już wiesz na kogo czekasz? :)

Dziewczyny, kiedy miałyście USG pęcherzykowe?

Co oznacza skrót ET? 8-)

reklama
Do góry