ludek
Fanka BB :)
O Emilianka6966Chodzi Tobie o Joko? Czy anett? Jak o Joko to sie udziela bedzie miala synka[emoji7] [emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O Emilianka6966Chodzi Tobie o Joko? Czy anett? Jak o Joko to sie udziela bedzie miala synka[emoji7] [emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też miałam niski progesteron (ok 10), ale mnie lekarz mówił, że on jest dowcipny i w krwi mało wychodzi. Brałam 3x1 tabletke dopochwowo i nie zwiększał mi dawki.Dziewczyny . Przy becie negatywnej, po niestety nieudanych transferach jakie mialyscie wyniki progesteronu ? Miałam lutinus 3x2 , w 8dpt oprócz negatywnej bety , progesteron tylko 9 . Czy tak spadł z powodu braku implantacji ? czy miałam za słabą suplementację progesteronu ?
Dziewczyny . Przy becie negatywnej, po niestety nieudanych transferach jakie mialyscie wyniki progesteronu ? Miałam lutinus 3x2 , w 8dpt oprócz negatywnej bety , progesteron tylko 9 . Czy tak spadł z powodu braku implantacji ? czy miałam za słabą suplementację progesteronu ?
Też ostatnio myślałam co u @Emilianka6966. Podczytujesz nas może czasami?? Co u ciebie??O Emilianka6966
@Emilianka6966 coś ucichła ostatnio, ale ogólnie ok u Niej było, na styczniówkach u mnie ostatnio Ją widziałamO Emilianka6966
Gratulacje!!! Trzymamy kciuki za przyrost!Cześć, dziewczyny!
Kiedyś tu się udzielałam. Chciałam podzielić się radosną nowiną że mój drugi transfer się udał!!! Dostałam tym razem dwa zarodki i wczorajsza beta 7 dni po transferze wynosi 67,67 . Widzę, że parę osób które kojarzę też już są w ciąży. Też Wam gratuluję! Ja osobiście jeszcze nie mogę uwierzyć mojemu szczęściu
Cześć, dziewczyny!
Kiedyś tu się udzielałam. Chciałam podzielić się radosną nowiną że mój drugi transfer się udał!!! Dostałam tym razem dwa zarodki i wczorajsza beta 7 dni po transferze wynosi 67,67 . Widzę, że parę osób które kojarzę też już są w ciąży. Też Wam gratuluję! Ja osobiście jeszcze nie mogę uwierzyć mojemu szczęściu
Wlasnie nie wiem co u niej, nie udZiela sie ostatnio. Tez o niej myslalamO Emilianka6966