reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ludek! gratulacje!! :) dalej w tej samej klinice robilas? (nie pamietam czy mialas mrozaczki czy od nowa stymulacja?)
Ja po pierwszym podejsciu w maju (brak zarodkow), wciaz czekam na drugie podejscie.. a przyszlam tu na forum juz w styczniu czy lutym.. a dziewczyny ktore przyszly po mnie z watku IUI juz sa po kilku transferach i w ciąży.. strasznie mi sie dluzy.. :(

Dziękuję, bertha! :-) To było to samo podejście. Zabralam dwie swoje zamrożone wcześniej blastocysty i cud się stał :-):-):-) Dotychczas nie mogę uwierzyć. Także ta sama klinika.

Też musisz mieć szczęśliwe zakończenie! Na co właściwie teraz czekacie? Na jakim etapie jesteście? Pamietam że do nowej kliniki mieliście jechać.

Czesc Dziewczyny,

Jestem tu nowa, w sumie to nigdy nie myslalam ze bede czytac albo wogole wypowiadac sie na jakims forum ale naprawde depresja mnie dopadla maxymalna dzis, wiec to robie : Mialam transfer 8dni temu, 4 embriony grade A- (robilam to poza Polska i tak to tu okreslaja u nas).Mam 34 lata, pierwsze podejscie, sperma byla mrozona (nie wiem czy to wogole istotne ale pisze ;)) Poczatki wszystko fajnie: napuchnieta, wzdeta, obolala i tak jak byc powinno niby. Dzis 8dpt postanowilam zrobic sikanca...no i d*pa. Negatywny. Lekarz wyslal mnie jutro na test krwi, chciaz mialam go robic 3 dni pozniej czyli w sobote. Pewnie glupie pytanie, ale czy to mozliwe ze sikanca zrobilam duzo za wczesnie? Czy ktos mial podobanie a pozniej wyszlo mu pozytywnie na badaniu krwi? Czy badanie krwi w 9dpt powinno juz pokazac ciaze jesli takowa jest?
Sorry jeszcze nie lapie sie zbytnio w skrotach tutaj stosowanych wiec pisze malo 'profesjonalnie' ;)
Poza tym to bardzo sie ciesze ze weszlam na to forum, milo wiedziec ze ktos przechodzi przez cos podobnego. Pozdrawiam wszystkich serdecznie :)
Tylko beta prawdę powie. Ja testa skanym nie wieże i nie robię ale rozumiem E wy za granicą macie ograniczone możliwości. Trzymam kciuki żeby beta była Pozytywna

Ale tylko do aromatu czy jesz posiekany? Ja mam go nadmiar bo w tym roku strasznie wyrosl a uwielbiam i kiedys czytalam ze ma wlasciwosci poronne
W rosole jem cały z ogródka a do mięsa dodaje suszony. Ale nie wiem czy można. W każdym razie ja używam. Nie pije mięty ani herbaty z hibiskusem i nie wolno dzikiej róży bo działa poronne

reklama
Do góry