ludek
Fanka BB :)
Tak wiem, wczoraj lekarz potwierdzil ze bedzie Oliwia i Filip [emoji4] [emoji7]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Bajka! Gratuluję od całego serca :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak wiem, wczoraj lekarz potwierdzil ze bedzie Oliwia i Filip [emoji4] [emoji7]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ludek! gratulacje!! dalej w tej samej klinice robilas? (nie pamietam czy mialas mrozaczki czy od nowa stymulacja?)
Ja po pierwszym podejsciu w maju (brak zarodkow), wciaz czekam na drugie podejscie.. a przyszlam tu na forum juz w styczniu czy lutym.. a dziewczyny ktore przyszly po mnie z watku IUI juz sa po kilku transferach i w ciąży.. strasznie mi sie dluzy..
Gratuluję;-) A miałaś podane 3 dniowego zarodki czy 5 dniowe?
Ja używam lubczykDziewczyny a czy ktoras ma sensowny zbior ziol ktorych nie mozna uzywac w ciazy? Bo w necie to co komentarz to inny... albo czy np moge lubczyk do zupy uzywac?
Ale tylko do aromatu czy jesz posiekany? Ja mam go nadmiar bo w tym roku strasznie wyrosl a uwielbiam i kiedys czytalam ze ma wlasciwosci poronneJa używam lubczyk
Tylko beta prawdę powie. Ja testa skanym nie wieże i nie robię ale rozumiem E wy za granicą macie ograniczone możliwości. Trzymam kciuki żeby beta była PozytywnaCzesc Dziewczyny,
Jestem tu nowa, w sumie to nigdy nie myslalam ze bede czytac albo wogole wypowiadac sie na jakims forum ale naprawde depresja mnie dopadla maxymalna dzis, wiec to robie : Mialam transfer 8dni temu, 4 embriony grade A- (robilam to poza Polska i tak to tu okreslaja u nas).Mam 34 lata, pierwsze podejscie, sperma byla mrozona (nie wiem czy to wogole istotne ale pisze ) Poczatki wszystko fajnie: napuchnieta, wzdeta, obolala i tak jak byc powinno niby. Dzis 8dpt postanowilam zrobic sikanca...no i d*pa. Negatywny. Lekarz wyslal mnie jutro na test krwi, chciaz mialam go robic 3 dni pozniej czyli w sobote. Pewnie glupie pytanie, ale czy to mozliwe ze sikanca zrobilam duzo za wczesnie? Czy ktos mial podobanie a pozniej wyszlo mu pozytywnie na badaniu krwi? Czy badanie krwi w 9dpt powinno juz pokazac ciaze jesli takowa jest?
Sorry jeszcze nie lapie sie zbytnio w skrotach tutaj stosowanych wiec pisze malo 'profesjonalnie'
Poza tym to bardzo sie ciesze ze weszlam na to forum, milo wiedziec ze ktos przechodzi przez cos podobnego. Pozdrawiam wszystkich serdecznie
W rosole jem cały z ogródka a do mięsa dodaje suszony. Ale nie wiem czy można. W każdym razie ja używam. Nie pije mięty ani herbaty z hibiskusem i nie wolno dzikiej róży bo działa poronneAle tylko do aromatu czy jesz posiekany? Ja mam go nadmiar bo w tym roku strasznie wyrosl a uwielbiam i kiedys czytalam ze ma wlasciwosci poronne
Super wiadomosci!Jestem po usg. Jest mała 2mm kropeczka w macicy ale jeszcze za wcześnie żeby się cieszyć. Za tydzień kolejna wizyta i powinno już być coś więcej widać. Dostałam już l4 ciążowe na miesiąc
Dziś 16 dptSuper wiadomosci!
Ktory dzis dzien ?