reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Ja leczę się w Novum,ale o kroplówce nikt ze mną nie rozmawiał. Ja nie pytałam, i nikt również nie zaproponował.witajcie,
dziewczyny czy któraś z Was leczy się może w Novum> Czy tam dostaje się kroplówkę z intralipidem?
annemarie
AnneMarie, ja tylko mówię to co powiedział mi lekarz. Być może brałam dużo progesteronu po prostu, ale widzialam tu większe dawki. Nie będę się spierać, bo masz dużą wiedzę i ufam temu co piszesz.[/QUOTE]
Madzia,
absolutnie tego tak nie odebralam chcialam tylko dorzucic,ze nie jest to COS czym mozna sie sugerowac,bo u jednej tak u drugiej inaczej. Ja przy ostanim transferze,na wlasna reke ,bralam olbrzymie ilosci prg.bo w miedzyczasie wyszlo,ze mam mala niedomoge,efekt koncowy taki,ze @ w koncu i tak dostalam za to caly cykl wydluzyl mi sie do 35 dni
Madzia,
absolutnie tego tak nie odebralam chcialam tylko dorzucic,ze nie jest to COS czym mozna sie sugerowac,bo u jednej tak u drugiej inaczej. Ja przy ostanim transferze,na wlasna reke ,bralam olbrzymie ilosci prg.bo w miedzyczasie wyszlo,ze mam mala niedomoge,efekt koncowy taki,ze @ w koncu i tak dostalam za to caly cykl wydluzyl mi sie do 35 dni
walczaca o szczescie
AnneMarie, ja tylko mówię to co powiedział mi lekarz. Być może brałam dużo progesteronu po prostu, ale widzialam tu większe dawki. Nie będę się spierać, bo masz dużą wiedzę i ufam temu co piszesz.
Madzia,
absolutnie tego tak nie odebralam chcialam tylko dorzucic,ze nie jest to COS czym mozna sie sugerowac,bo u jednej tak u drugiej inaczej. Ja przy ostanim transferze,na wlasna reke ,bralam olbrzymie ilosci prg.bo w miedzyczasie wyszlo,ze mam mala niedomoge,efekt koncowy taki,ze @ w koncu i tak dostalam za to caly cykl wydluzyl mi sie do 35 dni[/QUOTE]
Czyli mogę sądzić,że jeżeli po pierwszym transferze dostałam, to przy drugim również powinno być tak samo, gdyby się nie udało?
annemarie
Ja leczę się w Novum,ale o kroplówce nikt ze mną nie rozmawiał. Ja nie pytałam, i nikt również nie zaproponował.
i raczej nikt ci tego ,bez wskazan od immunologa nie da. Novum jest na bakier z intralipidemi dostaja go tylko dziewczyny ,ktore jednoczesnie sa pod kontrola drugiego lekarza zajmujacego sie imuno. Jesli sa takie wskazania od niego ,to wtedy mozesz z nimi zaczac dyskutowac sie uprzesz ,to dostaniesz.Tak to mniej wiecej tam funkcjonuje.
walczaca o szczescie
Może jutro... ;/ Trochę czytałam w necie przez weekend,że jednak 9 dpt tym bardziej po crio to wcześnie, także mam jeszcze nadzieję i wiarę. Tym bardziej,że transfer miałam ok 15, a na betę poszłam z samego rana.... także może jeszcze zdarzy się cudKiedy robisz drugą betę?
walczaca o szczescie
Czyli immunologię w Novum trzeba robić na własną rękę...? Oj ja tego wszystkiego już nie ogarniam :-(i raczej nikt ci tego ,bez wskazan od immunologa nie da. Novum jest na bakier z intralipidemi dostaja go tylko dziewczyny ,ktore jednoczesnie sa pod kontrola drugiego lekarza zajmujacego sie imuno. Jesli sa takie wskazania od niego ,to wtedy mozesz z nimi zaczac dyskutowac sie uprzesz ,to dostaniesz.Tak to mniej wiecej tam funkcjonuje.
walczaca o szczescie
To jesteśmy razem, strasznie Wam kibicuję i trzymam za Was również kciuki!ja też liczę na cud i w piątek robię betę, tym bardziej, że nie czuję się okresowo. Mam nadzieję, że może skoczy...
reklama
Podziel się: