reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cudowna kobieta... W ogóle w Anglii jest inne podejście do utraty dziecka, niezależnie, czy jest to poronienie, czy terminacja z powodów medycznych, czy utrata dziecka z innych wzglegow. Gdy my żegnaliśmy naszego Synka czuliśmy wsparcie z każdej strony. Przy szpitalu był ogrodek, gdzie można było złożyć symboliczny kamień lub coś innego z imieniem dziecka. Były tam ławki, pełno kwiatów. Zakątek, z którego nie chciało się wychodzić. Wpisaliśmy się do księgi Aniolkow, za które co jakiś czas jest odprawiana msza. Kilka tygodni później dostaliśmy zaproszenie na taka właśnie ceremonię połączona z poczęstunkiem dla wszystkich Aniołkowych Rodziców. W Polsce pod tym względem jesteśmy bardzo do tyłu...
W Irlandii zmarlym dzieciom oprawia sie urodziny, daje kartki urodzinowe itd. Moi sasiedzi maja aniolka co zyl 1 dzien i nazwali go Noel po czym wybudowali mu w ogrodku arke. Dla mnie bylo to na poczatku przerazajace ale oni tak maja.

reklama
Pytanie do dziewczyn z długim protokołem w NOvum. Jak są wizyty podczas protokołu?
Muszę zaplanować wyjazd tak żeby nie wypadł w czasie kiedy mam iść na wizytę.
Rozpocznę antykoncepcję w 1dc. Lewy mówił mi ze potem wizytę startowa mam mieć w 20dc. I od kiedy zaczynam brać pierwszy lek (gonapeptyl chyba tak?) i czy podczas lub pod koniec jego brania mam mieć jakaś wizytę? Czy od razu jego skończę to ruszam ze stymulacja i dopiero wizyta np w 6 dniu stymulacji?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama

Jeśli bierze duphaston / luteinę to dostanie po odstawieniu leków.[/QUOTE]

Dziewczyny czy wszystkie tak mają,że leki zatrzymują @ czy to w zależności od dawki?
Ja przy pierwszym transferze mimo,iż brałam luteinę dostałam plamienia

Ostatnia edycja:
Do góry