reklama
zojkazojka
Fanka BB :)
Ilonka, napiszesz mi coś więcej na priv??? PlisssssJa[emoji6]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
ewelin86
Ja zaś biorąc dostałam @ w dniu betyJa dopiero po odstawieniu luteiny, dostałam @
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Dziewczyny czy wszystkie tak mają,że leki zatrzymują @ czy to w zależności od dawki?
Ja przy pierwszym transferze mimo,iż brałam luteinę dostałam plamienia
Może miałaś niską dawkę, nie wiem...
Tak jest zazwyczaj, tak też mówił lekarz, kiedy chciałam omówić scenariusz, "gdyby mi się nie udało". Ale sama nie sprawdzałam.
Nina001
Dziewczyny czy wszystkie tak mają,że leki zatrzymują @ czy to w zależności od dawki?
Ja przy pierwszym transferze mimo,iż brałam luteinę dostałam plamienia
Mimo stosowania lutinusa (3x1) dostałam plamienia w dniu spodziewanej miesiączki, beta była ujemna więc odstawiłam leki.
annemarie
To nie ma w sumie z dawkami za duzo wspolnego tylko z tym jak reaguje organizm na progesteron.Jesli nie dochodzi do implantacji ,albo zarodek obumiera,zaczyna sie proces zluszczania endometrium i spadek wartosci hormonow.Przy moich wszystkich transferach,pomimo duzych dawek progesteronu ,malpa zawsze przychodzila przed terminem zrobienia bety..Sa dziewczyny ,ktore musze odstawic leki ,zeby prg.spadl do niskiej wartosc i dopiero wtedy @ przylazi.Nie ma na to reguly,natomiast nie mozna powiedziec ,ze branie prg.zahamuje okres.Może miałaś niską dawkę, nie wiem...
Tak jest zazwyczaj, tak też mówił lekarz, kiedy chciałam omówić scenariusz, "gdyby mi się nie udało". Ale sama nie sprawdzałam.
walczaca o szczescie
Dzięki dziewczyny. Czyli teoretycznie skoro za pierwszym podejściem dostałam normalnie @ to teraz tez powinnam i moze jednak jest jeszcze szansa dla mojego Kropusia... @ nadal nie ma...
M@gda
Moderatorka
AnneMarie, ja tylko mówię to co powiedział mi lekarz. Być może brałam dużo progesteronu po prostu, ale widzialam tu większe dawki. Nie będę się spierać, bo masz dużą wiedzę i ufam temu co piszesz.To nie ma w sumie z dawkami za duzo wspolnego tylko z tym jak reaguje organizm na progesteron.Jesli nie dochodzi do implantacji ,albo zarodek obumiera,zaczyna sie proces zluszczania endometrium i spadek wartosci hormonow.Przy moich wszystkich transferach,pomimo duzych dawek progesteronu ,malpa zawsze przychodzila przed terminem zrobienia bety..Sa dziewczyny ,ktore musze odstawic leki ,zeby prg.spadl do niskiej wartosc i dopiero wtedy @ przylazi.Nie ma na to reguly,natomiast nie mozna powiedziec ,ze branie prg.zahamuje okres.
reklama
Ilona 88
Myślałam że pulytasz o Gdańsk, bo ja w Gdańsku a Ci chodziło o Warszawę.Ilonka, napiszesz mi coś więcej na priv??? Plisssss
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: