reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, bardzo proszę Was o opinie. Mam 5 dzień stymulacji, a 7 dzień cyklu i tylko jedną komórkę w miarę dużą (coś ok. 14 mm), mam chyba 2 inne komórki (chyba bo były słabo widoczne, a doktor tak szybko przesuwała aparatem, że nie byłam w stanie nawet dobrze spojrzeć, nie były też mierzone). Brałam tylko elonve. Mam przez 3 dni brać teraz jeszcze gonal f. Czy myślicie, że jest szansa, że przez te 3 dni urosną te inne komórki? Bardzo się boję, że będę mieć tylko jedną komórkę jajową do ivf. Dajcie proszę znać, jak u Was było, czy mogę mieć jeszcze nadzieję?

reklama
Dziewczyny robiłam badania i wyszło mi żelazo 218 przy normie do 145. Ja pierdziele czym to może być spowodowane!?

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Dziewczynki mam pytanie mamy badanie nasienia w wtorek o to 10 rano czyli ostatni dzień kochania może byc dzisiaj tak bo tam jest napisane że nie mniej niż 3 a nie więcej niż 5 czyli ktoras z Was robiła e w klinice rozrodczosc w Białymstoku z polecenia doktora Pierzynskiego

jaka ona jest dla obcych pacjętek
Hm ...Ciężko mi powiedzieć, jak szłam do niej pierwszy raz czyli w 2013 r.to wydawała mi się być oschła i nieprzyjemna , ale z wizyty na wizytę się do niej przekonałam i teraz jestem z niej bardzo zadowolona.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Alfistka tanio nie jest ale to kwestia tak naprawdę pieczywa. Ja staralam się nie jesc w tym czasie za dużo słodkości ale zajadalam się np. Chrupkami kukurydzianymi. Jest dużo przepisów na jedzenie bezglutenowe. Może zamień ciasta na owoce i będzie taniej a też słodko:) , czekolada nie powinna zawierać glutenu. Ostrzegam z pieczywem nie kupuj w dużych ilościach bo większość jest nie do zjedzenia. Mnie najlepiej podchodzily jedne bułki podgrzewane w piekarniku. Dasz radę!!! Trzymam kciuki

Do góry