reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Jak pokombinujesz to nie zbankrutujesz Ze słodkości polecam kaszkę jaglaną z miodem gotowaną na mleku - jak ugotujesz na gęsto i po przestygnięciu "ukulasz" i obtoczysz w kokosie to masz raffaello jak się patrzy panierka? jeśli masz na myśli taką do schabowego to polecam pokruszone płatki kukurydziane, a pieczywo... hmm to trzeba jakoś "przegryźć" Z tanich bezglutenowych rzeczy to ryż, kasza gryczana, jaglana, kukurydziana, ziemniaki itpPojechałam dzisiaj do Kauflandu po jedzenie bezglutenowe, kurcze, Dziewczyny jakie to jest drogie!!!
Za 5 kromek chleba zapłaciłam 6,99 zł, za spód do pizzyx2 bo w jednym pudełku (sam spód) 16,99 zł, ciasta takie zwykłe herbatniki 150 gr 7,99 zł i te same 7,99 za garstkę panierki!!! Ja zbankrutuję chyba
Ze słodkości polecam też brownie z czerwonej fasoli!!! mmmmm pychota!!!! chociaż brzmi może dziwnie bo fasola na słodko, to naprawdę polecam!!! (pucha fasolki - wymoczyć ok godzinę w wodzie żeby wyszła sól, do tego 2 banany, 2 jajka, 2 łyżki kakao - zblendować, wrzucić kilka kostek pokruszonej gorzkiej czekolady i do piekarnika na ok 20min 180 stopni) Kilka minut roboty a efekt murowany
dżoasia
Cudownie!!! Jajnikami się zbytnio nie przejmuj Pij dużo i jedz białeczko jak dziewczyny polecają, torbiele wchłaniają się same podobno to 12tcPęcherzyk 6mm. Kolejna wizyta 26.07 Wszystko jest okey, chociaż mam lekko powiększone jajniki i kilka torbieli, podobno wchłoną się same
Szczescie1986
Dlatego jestem pozytywnie nastawiona i pewnie dam wam dobra nowine w poniedzialek. A czy to normalne,ze strasznie mnie wydelo ?Dziewczyny mnie w 12dpt blaski przy becie 916 wyszła ledwo blada kreska więc sikance na prawdę późno wychodzą. Po co się stresować jak nie wyjdzie lepiej iść na betę. Chyba że nie można tak jak dziewczyny nie mieszkające w pl.
Oczekiwanie2017
Dziewczyny wy mnie podtrzymujecie na duszy!!!ten czas te 2 tygodnie to dla mnie jak wiecznosc ...licze te dni poniedzialek tuz tuz .mysle pozytywnie i cos serduszko mi moei ,ze test nie pokazal dobrze
Trzeba wierzyć w Kropka tak jak Ty. Gdzie Mu będzie lepiej jak u Ciebie
Alfistka
Uuuuuu.... Kochana, widzę że Ty obeznana w tym temacie jesteśJak pokombinujesz to nie zbankrutujesz Ze słodkości polecam kaszkę jaglaną z miodem gotowaną na mleku - jak ugotujesz na gęsto i po przestygnięciu "ukulasz" i obtoczysz w kokosie to masz raffaello jak się patrzy panierka? jeśli masz na myśli taką do schabowego to polecam pokruszone płatki kukurydziane, a pieczywo... hmm to trzeba jakoś "przegryźć" Z tanich bezglutenowych rzeczy to ryż, kasza gryczana, jaglana, kukurydziana, ziemniaki itp
Ze słodkości polecam też brownie z czerwonej fasoli!!! mmmmm pychota!!!! chociaż brzmi może dziwnie bo fasola na słodko, to naprawdę polecam!!! (pucha fasolki - wymoczyć ok godzinę w wodzie żeby wyszła sól, do tego 2 banany, 2 jajka, 2 łyżki kakao - zblendować, wrzucić kilka kostek pokruszonej gorzkiej czekolady i do piekarnika na ok 20min 180 stopni) Kilka minut roboty a efekt murowany
Nie wyobrażam sobie tej fasoli, oj nieeeee....
natalix0
Lekarz również tak powiedziałCudownie!!! Jajnikami się zbytnio nie przejmuj Pij dużo i jedz białeczko jak dziewczyny polecają, torbiele wchłaniają się same podobno to 12tc
anetka303
Szczerze to Olsz ak nie zrobiła na mnie dobrego wrażenia. A myslalas o Zielinskim albo Lukaszuku?gosia321 wyśle tobie ten menopur jednak pocztą bo wizytę mam 21 u dr. olszak, bo Hajdusianek nie ma miejsca.
[emoji127] 28.10.2017
Ilona 88
A mogę wiedzieć dlaczego? Tak z czystej ciekawości [emoji6]ja chodzę do niej i dla mnie jest ok.Szczerze to Olsz ak nie zrobiła na mnie dobrego wrażenia. A myslalas o Zielinskim albo Lukaszuku?
[emoji127] 28.10.2017
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: