reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pojechałam dzisiaj do Kauflandu po jedzenie bezglutenowe, kurcze, Dziewczyny jakie to jest drogie!!!
Za 5 kromek chleba zapłaciłam 6,99 zł, za spód do pizzyx2 bo w jednym pudełku (sam spód) 16,99 zł, ciasta takie zwykłe herbatniki 150 gr 7,99 zł i te same 7,99 za garstkę panierki!!! Ja zbankrutuję chyba ;);)
Jak pokombinujesz to nie zbankrutujesz :D Ze słodkości polecam kaszkę jaglaną z miodem gotowaną na mleku - jak ugotujesz na gęsto i po przestygnięciu "ukulasz" i obtoczysz w kokosie to masz raffaello jak się patrzy :) panierka? jeśli masz na myśli taką do schabowego to polecam pokruszone płatki kukurydziane, a pieczywo... hmm to trzeba jakoś "przegryźć" :D Z tanich bezglutenowych rzeczy to ryż, kasza gryczana, jaglana, kukurydziana, ziemniaki itp
Ze słodkości polecam też brownie z czerwonej fasoli!!! mmmmm pychota!!!! chociaż brzmi może dziwnie bo fasola na słodko, to naprawdę polecam!!! (pucha fasolki - wymoczyć ok godzinę w wodzie żeby wyszła sól, do tego 2 banany, 2 jajka, 2 łyżki kakao - zblendować, wrzucić kilka kostek pokruszonej gorzkiej czekolady i do piekarnika na ok 20min 180 stopni) Kilka minut roboty a efekt murowany :D

Dziewczyny mnie w 12dpt blaski przy becie 916 wyszła ledwo blada kreska więc sikance na prawdę późno wychodzą. Po co się stresować jak nie wyjdzie lepiej iść na betę. Chyba że nie można tak jak dziewczyny nie mieszkające w pl.
Dlatego jestem pozytywnie nastawiona i pewnie dam wam dobra nowine w poniedzialek. A czy to normalne,ze strasznie mnie wydelo ?

Jak pokombinujesz to nie zbankrutujesz :D Ze słodkości polecam kaszkę jaglaną z miodem gotowaną na mleku - jak ugotujesz na gęsto i po przestygnięciu "ukulasz" i obtoczysz w kokosie to masz raffaello jak się patrzy :) panierka? jeśli masz na myśli taką do schabowego to polecam pokruszone płatki kukurydziane, a pieczywo... hmm to trzeba jakoś "przegryźć" :D Z tanich bezglutenowych rzeczy to ryż, kasza gryczana, jaglana, kukurydziana, ziemniaki itp
Ze słodkości polecam też brownie z czerwonej fasoli!!! mmmmm pychota!!!! chociaż brzmi może dziwnie bo fasola na słodko, to naprawdę polecam!!! (pucha fasolki - wymoczyć ok godzinę w wodzie żeby wyszła sól, do tego 2 banany, 2 jajka, 2 łyżki kakao - zblendować, wrzucić kilka kostek pokruszonej gorzkiej czekolady i do piekarnika na ok 20min 180 stopni) Kilka minut roboty a efekt murowany :D
Uuuuuu.... Kochana, widzę że Ty obeznana w tym temacie jesteś :D:D
Nie wyobrażam sobie tej fasoli, oj nieeeee.... :p:p

reklama
Dziewczyny a Wy mialyscie jakies zalecenia do tej diety bezglutenowej?
Ja w sumie to nawet nie wiem co ja powinnam teraz jesc?

Do góry