reklama
Czyli stosujecie ja od transferu do pozytywnej bety?
Ja kiedys bylam jakies 2 tyg na tej diecie ale potem zrobilam badanie z krwi na gluten i wyszlo ze nie mam alergii wiec odstawilam ta diete ale na dluzej by mi ciezko bylo ja utrzymac
Potem powoli wprowadzasz. Ale ja robiłam to na prawdę powoli. Do pierwszej wizyty u lekarza nie jadłam w ogóle glutenu czyli 6tc a teraz jestem w 10tc i jem ale jeszcze nie przeginam.
ewelin86
Fanka BB :)
I niecały listek luteinyDziewczynki mam do wydania:
5x fraxiparine
3x prolutex
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
O tak to babja od zyciowych sensacji obcych ludzi a sama ma w domu niezly burdel. Na szczescie co niektorzy sie jej odplacaja Dniestety ludzie sobie szukają sensacji i często się nimi karmią. trzeba robić swoje
ewelin86
Może głupie pytanie, ale o co chodzi z tym glutenem? Czy Wy macie nietolerancje na gluten i dlatego dieta?Potem powoli wprowadzasz. Ale ja robiłam to na prawdę powoli. Do pierwszej wizyty u lekarza nie jadłam w ogóle glutenu czyli 6tc a teraz jestem w 10tc i jem ale jeszcze nie przeginam.
Będę trzymac z całych sił [emoji4] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Dziewczynki potrzebuję jutro Waszych wszystkich kciuków, mam 2 zarodki i biorę obydwa ze sobą i mam nadzieję, że na 9 miesięcy
gosia321
Mozesz sobie sama chleb zrobicPojechałam dzisiaj do Kauflandu po jedzenie bezglutenowe, kurcze, Dziewczyny jakie to jest drogie!!!
Za 5 kromek chleba zapłaciłam 6,99 zł, za spód do pizzyx2 bo w jednym pudełku (sam spód) 16,99 zł, ciasta takie zwykłe herbatniki 150 gr 7,99 zł i te same 7,99 za garstkę panierki!!! Ja zbankrutuję chyba
ewelin86
W rossmanie sa gotowe mieszanki ciast tylko nie pamiętam po ile. Koleżanka zawsze z tego ciasto piecze czekoladoweMozesz sobie sama chleb zrobic
tamiza
Dziewczyny w wielu piekarniach są bułeczki kukurydziane w cenie zbliżonej do standardowych kajzerek . smakują rewelacyjnie popytajcie może tez są U Was a o tym nie wiecie@Alfistka tanio nie jest ale to kwestia tak naprawdę pieczywa. Ja staralam się nie jesc w tym czasie za dużo słodkości ale zajadalam się np. Chrupkami kukurydzianymi. Jest dużo przepisów na jedzenie bezglutenowe. Może zamień ciasta na owoce i będzie taniej a też słodko , czekolada nie powinna zawierać glutenu. Ostrzegam z pieczywem nie kupuj w dużych ilościach bo większość jest nie do zjedzenia. Mnie najlepiej podchodzily jedne bułki podgrzewane w piekarniku. Dasz radę!!! Trzymam kciuki
reklama
dżoasia
To nie wyobrażaj tylko spróbuj Łatw do zrobienia a niebo w gębie Serio! A obeznana jestem bo na co dzień przy tym pracujęUuuuuu.... Kochana, widzę że Ty obeznana w tym temacie jesteś
Nie wyobrażam sobie tej fasoli, oj nieeeee....
Podziel się: