reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czyli stosujecie ja od transferu do pozytywnej bety?

Ja kiedys bylam jakies 2 tyg na tej diecie ale potem zrobilam badanie z krwi na gluten i wyszlo ze nie mam alergii wiec odstawilam ta diete ale na dluzej by mi ciezko bylo ja utrzymac

Potem powoli wprowadzasz. Ale ja robiłam to na prawdę powoli. Do pierwszej wizyty u lekarza nie jadłam w ogóle glutenu czyli 6tc a teraz jestem w 10tc i jem ale jeszcze nie przeginam.

Potem powoli wprowadzasz. Ale ja robiłam to na prawdę powoli. Do pierwszej wizyty u lekarza nie jadłam w ogóle glutenu czyli 6tc a teraz jestem w 10tc i jem ale jeszcze nie przeginam.
Może głupie pytanie, ale o co chodzi z tym glutenem? Czy Wy macie nietolerancje na gluten i dlatego dieta?

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Pojechałam dzisiaj do Kauflandu po jedzenie bezglutenowe, kurcze, Dziewczyny jakie to jest drogie!!!
Za 5 kromek chleba zapłaciłam 6,99 zł, za spód do pizzyx2 bo w jednym pudełku (sam spód) 16,99 zł, ciasta takie zwykłe herbatniki 150 gr 7,99 zł i te same 7,99 za garstkę panierki!!! Ja zbankrutuję chyba ;);)
Mozesz sobie sama chleb zrobic

@Alfistka tanio nie jest ale to kwestia tak naprawdę pieczywa. Ja staralam się nie jesc w tym czasie za dużo słodkości ale zajadalam się np. Chrupkami kukurydzianymi. Jest dużo przepisów na jedzenie bezglutenowe. Może zamień ciasta na owoce i będzie taniej a też słodko:) , czekolada nie powinna zawierać glutenu. Ostrzegam z pieczywem nie kupuj w dużych ilościach bo większość jest nie do zjedzenia. Mnie najlepiej podchodzily jedne bułki podgrzewane w piekarniku. Dasz radę!!! Trzymam kciuki
Dziewczyny w wielu piekarniach są bułeczki kukurydziane w cenie zbliżonej do standardowych kajzerek . smakują rewelacyjnie :rofl2: popytajcie może tez są U Was a o tym nie wiecie :rolleyes:

reklama
Do góry