reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, bardzo proszę Was o opinie. Mam 5 dzień stymulacji, a 7 dzień cyklu i tylko jedną komórkę w miarę dużą (coś ok. 14 mm), mam chyba 2 inne komórki (chyba bo były słabo widoczne, a doktor tak szybko przesuwała aparatem, że nie byłam w stanie nawet dobrze spojrzeć, nie były też mierzone). Brałam tylko elonve. Mam przez 3 dni brać teraz jeszcze gonal f. Czy myślicie, że jest szansa, że przez te 3 dni urosną te inne komórki? Bardzo się boję, że będę mieć tylko jedną komórkę jajową do ivf. Dajcie proszę znać, jak u Was było, czy mogę mieć jeszcze nadzieję?

reklama
Dziewczyny robiłam badania i wyszło mi żelazo 218 przy normie do 145. Ja pierdziele czym to może być spowodowane!?

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Dziewczynki mam pytanie mamy badanie nasienia w wtorek o to 10 rano czyli ostatni dzień kochania może byc dzisiaj tak bo tam jest napisane że nie mniej niż 3 a nie więcej niż 5 czyli ktoras z Was robiła e w klinice rozrodczosc w Białymstoku z polecenia doktora Pierzynskiego

jaka ona jest dla obcych pacjętek
Hm ...Ciężko mi powiedzieć, jak szłam do niej pierwszy raz czyli w 2013 r.to wydawała mi się być oschła i nieprzyjemna , ale z wizyty na wizytę się do niej przekonałam i teraz jestem z niej bardzo zadowolona.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Alfistka tanio nie jest ale to kwestia tak naprawdę pieczywa. Ja staralam się nie jesc w tym czasie za dużo słodkości ale zajadalam się np. Chrupkami kukurydzianymi. Jest dużo przepisów na jedzenie bezglutenowe. Może zamień ciasta na owoce i będzie taniej a też słodko:) , czekolada nie powinna zawierać glutenu. Ostrzegam z pieczywem nie kupuj w dużych ilościach bo większość jest nie do zjedzenia. Mnie najlepiej podchodzily jedne bułki podgrzewane w piekarniku. Dasz radę!!! Trzymam kciuki

Do góry