reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Amerykańscy naukowcy udowodnili, że dieta bezglutenowa wspomaga zagnieżdżanie się zarodka :D:D
Czyli stosujecie ja od transferu do pozytywnej bety?

Ja kiedys bylam jakies 2 tyg na tej diecie ale potem zrobilam badanie z krwi na gluten i wyszlo ze nie mam alergii wiec odstawilam ta diete ale na dluzej by mi ciezko bylo ja utrzymac

Szczerze to Olsz ak nie zrobiła na mnie dobrego wrażenia. A myslalas o Zielinskim albo Lukaszuku?

[emoji127] 28.10.2017
Do zielińskiego kiedyś chodziłam taki mało mówny wszystko trzeba z niego wyciągac teraz nie dawno też byłam i taki se . Lukaszuk Mariusz prowadził moją pierwszą stymulacje rok temu nie zrobił wrarzenia. Ale przed wyjazdem muszę sprawdzić czy wszystko ok . Będę od poniedziałku dzwonić i napierać na Hajdusanka najwyżej wleze mu do gabinetu i się rozkracze i musi zobaczyć. Bo babie w ciąży się nie odmawia ,:baffled:

kochana ,ale mnie pocieszyłaś ja wyglądam jakbym połkneła balonik!moj to ostatnio zaczal sie zgrywac,że teraz to wygladam jakbym byla w ciazy .a wiec to normalne

Ja myślałam że po punkcji będzie już lepiej jak opuszcza mnie te jajka a tutaj do bety tylko było gorzej:) ale pytałam lekarka powiedziała że to normalne więc spokojnie

reklama
Do góry