Liv26
Fanka BB :)
Może to bliźniakiHaha, to tak jak u mnie w 6t2d Super! Uczycie nie do opisania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może to bliźniakiHaha, to tak jak u mnie w 6t2d Super! Uczycie nie do opisania
Gratuluję mamusiu!Dziewczyny widzialam 6 mm kropka z malutkim bijącym serduszkiem ... I'm happy
Gratuluje Ci[emoji11] ale to musi byc cuuudowne uczucie[emoji7][emoji7][emoji7]Dziewczyny widzialam 6 mm kropka z malutkim bijącym serduszkiem ... I'm happy
Dzisiaj to juz calkiem spanikowalam.. niech juz bedzie jutro! Mam nadzieje ze Wy lepiej przechodzicie ta stymulacje niz jaNie raczej nic sie nie powinno stac poczulas poprostu bol ze spuchnietego jak kalafior jajnika. Spokojnie kochana nie denerwuj sie
Super kochana gratulujeDziewczyny widzialam 6 mm kropka z malutkim bijącym serduszkiem ... I'm happy
Każda z nas ma różne dni, to zrozumiałe w naszej sytuacji :-)Dzisiaj to juz calkiem spanikowalam.. niech juz bedzie jutro! Mam nadzieje ze Wy lepiej przechodzicie ta stymulacje niz ja
Kochana kazdy sie czyms denerwuje ja przy pierwszej procedurze myslalam ze sfiksuje bo wszystkiego sie balam. Teraz to juz mozna powiedziec ze ze mnie weteran ale tak to jest ze nastepne proby przechodzi sie z wiekszym spokojem bo juz wiemy czego sie spodziewac.Dzisiaj to juz calkiem spanikowalam.. niech juz bedzie jutro! Mam nadzieje ze Wy lepiej przechodzicie ta stymulacje niz ja
Gosia dobrze piszesz! Ja przy oststniej iui tez juz wiedzialam wszystko a tu teraz przy pierwszym ivf wszystko niewiadome. Do tego stresy z organizacja, samolotami itd.. wiec taka kumulacja stresu.Kochana kazdy sie czyms denerwuje ja przy pierwszej procedurze myslalam ze sfiksuje bo wszystkiego sie balam. Teraz to juz mozna powiedziec ze ze mnie weteran ale tak to jest ze nastepne proby przechodzi sie z wiekszym spokojem bo juz wiemy czego sie spodziewac.
Zaparz sobie meliske i odprez sie pomysl ze jutro jest piekny dzien i nie denerwuj swoich jajec bo stres jest gorszy niz to ze emek tak niechcacy sie na ciebie opuscil