witam wiec po krótce opowiem co sie dzialo przez ostatnie kilka dni..... mielismy z mezem zamrozone 21 komorek , z powodow takich zee wczesniejsze podejscia sie slabo zapladnialy wiec lekarz zlecil zaplodienie wszystkich...rozmroziło sie 15 zapłodniło 14.... po 3 dobie przestały sie rozwijac i w efekcie zostało 6 zarodków klasy 4.2.2 takich było trzy, 3.2.3 ,3.2.2 i 2.2.2 piekne nie sa ale są
podano mi we wtorek dwa mrozaki 4.2.2 przed podaniem mialam wlew z atobisanu jakos tak poniewaz wyszło mi dzien przed na badaniu kurczliwosci macicy norma do 6 ja mialam 12..... zlecone to badanie poniewaz to byl moj 6 transfer i ani razu niemialam implantacji
beta zawsze ujemna
.... dodatkowo w tym cyklu biore steryd pabidexa 1 tabletke poniewaz wyjsciowo mialam nk 19% po sterydach po 14 dniach brania tylko po poł tabletki spadło do 14% no i mialam juz brac cała tabletke.....była propozycja wlewów z intralipidu ale koszta mnie przerosły
....... i postawilam tylko na pabidexa.....i teraz niewiem....dzis moj 2dpt....co myslicie dziewczyny
......