reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hmm tu juz chyba az tak moja wiedza nie siega fakt ze najlepszybylby poziom sprzed brania ovitrelle. Nie wiem czy sluzowka po takiej dawce progesteronu jaka juz przyjelas moze wskazac jakies nieprawidlowosci. Pamietaj ze my tu nie jestesmy lekarzami a skoro twoj lekarz jednak sie zastanowil nad tym wynikiem i zdecydowal ze jednak bedzie transfer to raczej on ma wieksza racje. Kochana nie stresuj sie wszystko bedzie dobrze.
A moze @annemarie cos bedzie wiecej wiedziec na ten temat

@annemarie wiesz coś na ten temat? Pomożesz?

Hmm tu juz chyba az tak moja wiedza nie siega fakt ze najlepszybylby poziom sprzed brania ovitrelle. Nie wiem czy sluzowka po takiej dawce progesteronu jaka juz przyjelas moze wskazac jakies nieprawidlowosci. Pamietaj ze my tu nie jestesmy lekarzami a skoro twoj lekarz jednak sie zastanowil nad tym wynikiem i zdecydowal ze jednak bedzie transfer to raczej on ma wieksza racje. Kochana nie stresuj sie wszystko bedzie dobrze.
A moze @annemarie cos bedzie wiecej wiedziec na ten temat

Właśnie nie wiedziałam, że ten progesteron nie pozwoli mi spać nawet....
Niby dwóch lekarzy w tym jeden profesor klinik Invicta (bo mój gin się Go pytał) powiedzieli, że nie ma znaczenia i nie widzi przeciwwskazań do transferu, ale ja mam schizę pierwszy raz bo nie chcę takiego wielkiego błędu popełnić tym bardziej, że znowu dwa kropki będą podane.
Ostatnio dwa straciłam, teraz już nie chcę tracić :):)

Niby dwóch lekarzy w tym jeden profesor klinik Invicta (bo mój gin się Go pytał) powiedzieli, że nie ma znaczenia i nie widzi przeciwwskazań do transferu, ale ja mam schizę pierwszy raz bo nie chcę takiego wielkiego błędu popełnić tym bardziej, że znowu dwa kropki będą podane.
Myślę że lekarze wiedzą co robią. Bądź dobrej myśli i się nie stresuj

Skoro cala trojka powiedziala ze nie ma wplywu to zdaj sie na lekarzy i nie stresuj

reklama
Dwa bierzesz? No to elegancko :-) ja podpisuje sie pod dziewczynami skoro lekarz po konsultacji z innym doktorkiem podjęli decyzję,że moze być to nie ma co się teraz za przeszłość martwić tylko mocno tulic kropki i bedzie.ok :-)))

Do góry