meg86
Fanka BB :)
Super gratulujęDziewczyny widzialam 6 mm kropka z malutkim bijącym serduszkiem ... I'm happy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super gratulujęDziewczyny widzialam 6 mm kropka z malutkim bijącym serduszkiem ... I'm happy
Cudownie. Gratuluję z całego serca! :-) Niech maleństwo zdrowo rośnieDziewczyny widzialam 6 mm kropka z malutkim bijącym serduszkiem ... I'm happy
O jaaaaa.... CUDNIE!!! WSPANIALE!!!! GRATULACJE!!!!Dziewczyny widzialam 6 mm kropka z malutkim bijącym serduszkiem ... I'm happy
Wspaniała wiadomość! Teraz niech maluszek pięknie rośnieDziewczyny widzialam 6 mm kropka z malutkim bijącym serduszkiem ... I'm happy
Gratuluję wspaniale!Dziewczyny widzialam 6 mm kropka z malutkim bijącym serduszkiem ... I'm happy
Nie raczej nic sie nie powinno stac poczulas poprostu bol ze spuchnietego jak kalafior jajnika. Spokojnie kochana nie denerwuj sieDziewczyny czy pod naciskiem bodbrxusza jajka mogly peknac?[emoji24] bo m calkiem nieswiadomie schylil sie zeby mnie pocalowac jak lezalam i niechcaco oparl sie cala sila o moje podbrzusze centralnie gdzie jajeczka sa. Tak sie boje ze moglo sie cos stac albo ze mogly peknac[emoji24][emoji24][emoji24] strasznie mnie zabolalo i boje sie ze jutro na punkcji nie bedzie co zbierac
Berha a powiedz mi ile czekalas na wizyte w novum bo zastanawiam sie ile wczesniej musze dzwonic zeby sie umowic koniec sierpnia wrzesien ? Do Zamory lub Lewandowskiego
Dziewczyny widzialam 6 mm kropka z malutkim bijącym serduszkiem ... I'm happy
Tutaj tego nie wymagają. Lekarz mówi że na takim etapie usg jest bardziej miarodajne od bety. A co do progesteronu to chyba wychodzą z założenia że skoro usg jest ok i nie mam żadnych plamień to nie muszą tego kontrolować .Mam to brać jeszcze ca. 5tygodni. Co kraj to obyczajCudowne wieści :-) gratulacje! Robiłaś na wizytę badania bety i progesteronu?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super wynik kochanawitam wiec po krótce opowiem co sie dzialo przez ostatnie kilka dni..... mielismy z mezem zamrozone 21 komorek , z powodow takich zee wczesniejsze podejscia sie slabo zapladnialy wiec lekarz zlecil zaplodienie wszystkich...rozmroziło sie 15 zapłodniło 14.... po 3 dobie przestały sie rozwijac i w efekcie zostało 6 zarodków klasy 4.2.2 takich było trzy, 3.2.3 ,3.2.2 i 2.2.2 piekne nie sa ale są podano mi we wtorek dwa mrozaki 4.2.2 przed podaniem mialam wlew z atobisanu jakos tak poniewaz wyszło mi dzien przed na badaniu kurczliwosci macicy norma do 6 ja mialam 12..... zlecone to badanie poniewaz to byl moj 6 transfer i ani razu niemialam implantacji beta zawsze ujemna .... dodatkowo w tym cyklu biore steryd pabidexa 1 tabletke poniewaz wyjsciowo mialam nk 19% po sterydach po 14 dniach brania tylko po poł tabletki spadło do 14% no i mialam juz brac cała tabletke.....była propozycja wlewów z intralipidu ale koszta mnie przerosły ....... i postawilam tylko na pabidexa.....i teraz niewiem....dzis moj 2dpt....co myslicie dziewczyny ......