A to dopiero początek każda wizyta teraz to będą lzy szczęścia, zobaczysz!!!!Dziewczyny widzialam 6 mm kropka z malutkim bijącym serduszkiem ... I'm happy
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to dopiero początek każda wizyta teraz to będą lzy szczęścia, zobaczysz!!!!Dziewczyny widzialam 6 mm kropka z malutkim bijącym serduszkiem ... I'm happy
Cos o tym wiem pogodzic prace z dojazdami zeby nikt nie byl zly. Jest to dla nas stresujace niestety. Takze juz nie stresuj sie przynajmniej swoimi jajcamiGosia dobrze piszesz! Ja przy oststniej iui tez juz wiedzialam wszystko a tu teraz przy pierwszym ivf wszystko niewiadome. Do tego stresy z organizacja, samolotami itd.. wiec taka kumulacja stresu.
No wlasnie nie biore chyba nic takiego bo mialam tylko gonal 8 dni i wczoraj pregnyl i tyle
Dziewczyny widzialam 6 mm kropka z malutkim bijącym serduszkiem ... I'm happy
Podobno można ale ja się boję i mam przez to brzydkie odrosty jużDziewczyny czy któraś w czasie przed transferem farbowala włosy?
Dziewczyny czy któraś w czasie przed transferem farbowala włosy?
Hmm tu juz chyba az tak moja wiedza nie siega fakt ze najlepszybylby poziom sprzed brania ovitrelle. Nie wiem czy sluzowka po takiej dawce progesteronu jaka juz przyjelas moze wskazac jakies nieprawidlowosci. Pamietaj ze my tu nie jestesmy lekarzami a skoro twoj lekarz jednak sie zastanowil nad tym wynikiem i zdecydowal ze jednak bedzie transfer to raczej on ma wieksza racje. Kochana nie stresuj sie wszystko bedzie dobrze.@gosia321 Ty mój omnibusie napisz mi jak mogę sprawdzić czy ten progesteron nie był jednak za wysoki? Teraz to już po temacie bo od poniedziałku po lekach go sprawdzałam to lipa, ale nie chce mi to wyjść z głowy i cały czas myślę o tym progesteronie, żeby błędu nie popełnić, bo już mnie nie stać na całkiem nową procedurę od początku...., czy podejrzenie endometrium przed może mnie uspokoić? Czy po nim będzie widać, czy śluzówka jest ok?