reklama
natalix0
Fanka BB :)
Delektuj się tym smakiem, bo zaraz przynajmniej na 9 miesięcy będziesz musiała o nim zapomniećHey dziewczyny ja 3dc i 2 dzień zastrzyków. Okres już praktycznie się kończy. Codziennie pije lampkę wina na zdrowie endo. Mam nadzieję że już za kilkanaście dni na wiele wiele miesięcy zapomnę o alkoholu.
Trzymam bardzo bardzo za Was wszystkie dziewczyny kciuki i piękne bety
kredka82
A ktore probiotyki bralas?Ja gdy kupowałam lutinus w aptece w klinice pani odrazu powiedziała że trzeba brać probiotyki żeby właśnie uniknąć podrażnienia
natalix0
A który masz dpt?A co do Twojego drugiego pytania , może będę mogła na nie wieczorkiem odpowiedzieć
jasani
Ja stosowałam Crinone i potwierdzam. Nie wypływa tego za dużo. I aplikowanie jest dla mnie dużo łatwiejsze niż lutinus.A ja teraz zamiast lutinusa dostalam - Crinone żel, ktos to stosowal? Podobno nie wyplywa tak jak lutinus.
jasani
Tak, mi po puregonie naprodukowało się sporo tego. Jakby co to mam na sprzedaż lub nawet do oddania fiolkę 300. ja już raczej z niej nie skorzystam a szkoda, żeby się zmarnowała.Czym dokładnie to jeszcze nie wiem, wiem ze bedzie długi protokół poprzedzony antykoncepcja. Liczę na purgeon, bo widze ze po nim ładne zbiory sa
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Liv26
25dptA który masz dpt?
natalix0
Z tego co wyczytałam, to możesz już zobaczyć serduszko. ..ale super25dpt
dżoasia
I tak kiedyś nadejdzie ten dzień Im szybciej pójdziesz tym wcześniej będziesz mogła się cieszyćO matko boje sie rozczarowania!
reklama
Liv26
Mam taka nadziejęZ tego co wyczytałam, to możesz już zobaczyć serduszko. ..ale super
Podziel się: