reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Matko co za zdziercy . Pamiętaj ze możesz pójść do immunologa po receptę i pielęgniarka może ci to podać . Teraz już za późno ale miejmy nadziej ze się uda!! Ja brałam jeszcze w 4 tyg ciazy ale u mnie to wszystko zalecenia immunologa lekarz z kliniki tylko się dostosował do tego co on wypisał . W mojej klinice za podanie nie wzięli ode mnie ani grosza!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja bardzo wierze ze teraz sie uda bo to moje ostatnie podejscie i koniec .... z powodow finansowych i z braku sił .....no zdzierstwo totalne a w jakiej klinice sie leczysz /:) ja w invicta Warszawa ale oni tu za wszystko chca pieniadze dosłownie......

u mnie w klinice koszt 3 wlewów to 850zł...... :( ....nie chcieli mi dac na niego recepty i na podanie te nie....a pewnie teraz juz po ptakach prawda...???

Teraz się nie denerwuj... To twoje 6te podejście i na pewno zrobiłaś wszystko co było w twoim zasięgu, żeby pomóc kropkowi:). Trzymam za was kciuki!!!

ja bardzo wierze ze teraz sie uda bo to moje ostatnie podejscie i koniec .... z powodow finansowych i z braku sił .....no zdzierstwo totalne a w jakiej klinice sie leczysz /:) ja w invicta Warszawa ale oni tu za wszystko chca pieniadze dosłownie......

Ja u siebie w Szczecinie ale Białystok tez przerobiłam i wiem jak jest z klinikami . A nie masz już mrożaków ? Kiedy kazali ci robić betę ?

Masz jeszcze tyle mrozaków ;) Ja bym probowała do ostatniego :)

eh jeszcze do wczoraj mialam super nastawienie ale dzis juz gorzej boje sie ze przez te wlewy a raczej ich brak zaprzepasciłam szanse ...:( ...... ale jeden lekarz mowi ze jego zdaniem wlew drugi ze jak jest ponizej nk 10% to steryd wystarczy i tak zaplacilam za wlew z atobiosanu na kurczliwosc 600zł.... i to pierwszy trabsfer z tym plus fakt iz po transferze moja dr mowi zebym odrazu nierobiła siku tylko polezala z 15min i dopiero a zawsze odrazu kazali.... wiec teraz lecial mi dalej wlew wiec poszlam na łózko zlecial jakies 20min i dopiero weszlam do łazienki no i to pierwsze takie ładne blastki 4bb zostały jeszcze jeden 4bb no i 3 slabsze najslabsz to 2cc ...ale narazie mysle o dwoch w brzuszku....bete mama zlecona 3dpt jednak nie robie bo sie załamne jak nic nie bedzie a jestem w trakcie przeprowadzkiwiec umowilam sie ze jutro wykonam progesteron i estriadol a dopiero w poniedzialek lub wtorek czyli 6dpt lub 7dpt zrobie bete....

eh jeszcze do wczoraj mialam super nastawienie ale dzis juz gorzej boje sie ze przez te wlewy a raczej ich brak zaprzepasciłam szanse ...:( ...... ale jeden lekarz mowi ze jego zdaniem wlew drugi ze jak jest ponizej nk 10% to steryd wystarczy i tak zaplacilam za wlew z atobiosanu na kurczliwosc 600zł.... i to pierwszy trabsfer z tym plus fakt iz po transferze moja dr mowi zebym odrazu nierobiła siku tylko polezala z 15min i dopiero a zawsze odrazu kazali.... wiec teraz lecial mi dalej wlew wiec poszlam na łózko zlecial jakies 20min i dopiero weszlam do łazienki no i to pierwsze takie ładne blastki 4bb zostały jeszcze jeden 4bb no i 3 slabsze najslabsz to 2cc ...ale narazie mysle o dwoch w brzuszku....bete mama zlecona 3dpt jednak nie robie bo sie załamne jak nic nie bedzie a jestem w trakcie przeprowadzkiwiec umowilam sie ze jutro wykonam progesteron i estriadol a dopiero w poniedzialek lub wtorek czyli 6dpt lub 7dpt zrobie bete....

Myśl pozytywnie!! Ja robiłam tez 6 dpt . Coś czyje ze będzie dobrze . Jeszcze się okaże ze będziesz mialam bliźniaki i wtedy to będziesz się martwiła [emoji12]

reklama
Dziewczyny czy pod naciskiem bodbrxusza jajka mogly peknac?[emoji24] bo m calkiem nieswiadomie schylil sie zeby mnie pocalowac jak lezalam i niechcaco oparl sie cala sila o moje podbrzusze centralnie gdzie jajeczka sa. Tak sie boje ze moglo sie cos stac albo ze mogly peknac[emoji24][emoji24][emoji24] strasznie mnie zabolalo i boje sie ze jutro na punkcji nie bedzie co zbierac
Nic się nie bój po to bierzesz leki blokujące pękanie, żeby jajeczka same nie pękały, będzie dobrze, nie panikuj :D:D

Do góry