reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
To moja sasiadka trzecia aborcja bo ma JuZ 4 dzueci mowie jej zawiaz jajniki a ona seri moge I nigdy nie zajde napewno ?, takie moga miec ... Ja JuZ popristu z tym Sue pogodzilam ze jedni moga drudzy nie bo nieplodnosc jak rak niewiesz kogo i kiedy zabierze ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podwiązanie jajowodów jest niestety nielegalne w Polsce. Tylko jeżeli są do tego przesłanki. Czyli dokładnie tak jak z aborcją.

O szkoda że wcześniej nie doczytałam bo już zdążyłam kupić:) a ja nie dostałam żadnych antyków.. to normalne ?
Witam wszystkie dziewczyny.
Więcej Was podczytuję niż się udzielam bo jakoś tak czasu brak. Leczę się tam gdzie Ty i widzę że masz małe wątpliwości i zastanawiasz się jak wygląda cała procedura. Zastrzyki zaczynasz normalnie jak mówił Profesor, następnie włączasz kolejny zastrzyk w 11 dc stawiasz się w klinice chyba na 9 na pobranie krwi i około 14 na wizytę z USG. Przez kilka kolejnych dni tak jest, czasami codziennie lub co drugi dzień więc nie wiem czy dasz radę jeździć z domu, ja mieszkałam tam 2 tygodnie. Następnie punkcja i transfer.

Przed lub po każdym zabiegu chirurgicznym "osłonowo" powinno się podawać antybiotyk - ja miałam summamed. Leczę się w Krakowie - Macierzyństwo.
Aha... Dzięki za informacje
Malowałas się tzn mam na myśli podkład i tusz do rzęs niby nic ale jakoś w makijażu raźniej... Zwłaszcza że w mojej klinice jest zawsze masa ludzi...

Aha... Dzięki za informacje
Malowałas się tzn mam na myśli podkład i tusz do rzęs niby nic ale jakoś w makijażu raźniej... Zwłaszcza że w mojej klinice jest zawsze masa ludzi...
Bez pudru/fluidu nie wychodzę z domu :D:D:D Miałam jakiś bezzaachowy z AA. Tusz też niezbędny:) Reszta niepotrzebna :D No i polecam kosmetyki typu mydło w płynie lub płyn do higieny intymnej też bezzapachowe. Ja nawet ubrania przeprałam w białym jeleniu i potem 3x w czystej wodzie żeby się pozbyć zapachu płynu do płukania :) Nie wszystkie babeczki aż tak świrują ale ja wolę chuchac na zimne :)

reklama
Do góry