reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Napiszcie jak zniosłyscie stymulację? Jak się czułyscie?
Witaj w naszym gronie :D Ja Cię pocieszę - u mnie stymulacja to była bajka, czułam się tak dobrze, jak nigdy dotąd. SERIO. Jakbym była na jakichś dopalaczach :D Aż lekarz nie mógł w to uwierzyć :p No i jeszcze schudłam parę kilo O DZIWO bo mam rozchwiane hormony i potrafię przytyć w mgnieniu oka a zrzucam przez kolejne 2 miesiące :p :)

reklama
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa.
Moja historia
Ok 4 lat starań i nic...
3 nieudane inseminację
Teraz podchodzimy do innych Citroen
Moje AMH 13.14
PCO....
Dziś 2dc zaczęłam od wczoraj brać tabletki antykoncepcyjne, mam iść długm protokołem...
Lecze się w Gyncentrum Katowice
Boje się jak cholera....
Cześć :-) każda z nas doskonale zna ten strach. Musisz być silna i wierzyć w szczęśliwe zakończenie. Powodzenia!

Ja też u niego. Dajesz nadzieje. Teraz czekam na okres i będę miala crio bo groziła mi hiperka.

I zobaczysz kochana , że za miesiąc będziemy obserwować Twój przyrost bety :)

Ja dziś zobaczyłam po raz pierwszy bijące serduszko, a nasze szczęście ma 4,8 mm ♥️ Ale też dostałam zastrzyki z progesteronem bo jest zbyt niski , jestem jednak pewna że wszystko dobrze się skończy :)

I zobaczysz kochana , że za miesiąc będziemy obserwować Twój przyrost bety :)

Ja dziś zobaczyłam po raz pierwszy bijące serduszko, a nasze szczęście ma 4,8 mm ♥️ Ale też dostałam zastrzyki z progesteronem bo jest zbyt niski , jestem jednak pewna że wszystko dobrze się skończy :)
A który to Twój dpt.?:) Bo ja mam w czwartek usg . To będzie u mnie 6t2d. ;)

No właśnie jest i dlatego pytam. to kupie teraz ta 1 a on już zawiera wszystkie witaminki ? Może jakieś dodatkowe sugestie ? Coś polecisz Gosiu
Hehe oj kochana ja tyle tego biore ze glowa mala
Koenzym q10 na lepsze komorki ale nie bierz jesli masz podwyzszone komorki nk
Witamina b complex
Witamina c1000
L- karnityna na lepsze komorki
Witamina e 200
Magnez dzienna dawka 400 mg czyli albo 6 tabletek dziennie oczywiscie w odstepach albo 1 pastylka rozpuszczalna o takiej dawce
Witamina d 2000 j ale zbadaj sobie poziom
Teraz jeszcze mace bede brac
Dodatkowo pylek pszczeli orzechy brazylijskie migdalt i olej lniany
A narazie zrobilam sobie 2 tygodnie przerwy od czegokolwiek zeby moj organizm odsapnal od tego faszerowania. Czekam wlasnie na paczke z lekami :)

reklama
Do góry