natalix0
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Życzę Ci tego samegoOhh. ...♡
Jutro nadal polecam betkęW 5dpt
Po rozmowie z mężem doszliśmy do porozumienia, że we wtorek jedziemy na betę...niech mu już będzieA ja przestaje myśleć i się nakręcać, bo osiwieje....Jutro nadal polecam betkę
Lubisz trzymać w niepewności Ja wierzę, że te Twoje objawy to nie na @ tylko na pozytywa Ale niech Ci będzie, będę czekać z Tobą do wtorku Już zaciskam mocne kciukiPo rozmowie z mężem doszliśmy do porozumienia, że we wtorek jedziemy na betę...niech mu już będzieA ja przestaje myśleć i się nakręcać, bo osiwieje....
Moja Ty ♡ Dziękuję za wsparcie, kciuki i dobre fluidyLubisz trzymać w niepewności Ja wierzę, że te Twoje objawy to nie na @ tylko na pozytywa Ale niech Ci będzie, będę czekać z Tobą do wtorku Już zaciskam mocne kciuki
Kusi. ...bardzo ale jestem cierpliwa (przynajmniej się staram )Natalix a nie kusi Cie zeby jednak jutro jechac?
A na wieczor moze meliske zaparz?
Pociesze Cie ze u mnie bety nie robia tak normalnie.. sredniowiecze doslownie i do labu gdzie moga mi zrobic mam 100km... wiec jak wszystko pojdzie pomyslnie to ja pierwsze bede testowac a potem betowac ale gdybm miala lab pod nosem to bym na pewno nie czekala!Kusi. ...bardzo ale jestem cierpliwa (przynajmniej się staram )