reklama
Liv26
Fanka BB :)
Zrób betę jutro w 6 dniu i nie będziesz się denerwowaćCzarne chmury nad moją głową....bóle brzucha znowu mnie nawiedziły,krzyż boli coraz mocniej. ..do tego doszły bóle jajników i uderzenia gorąca. ..wszystkie moje typowe objawy zbliżającej się miesiączki! !!!;( Mąż juz nie chce mnie słuchać...."Kropku czy jeszcze tam jesteś? "Staram się nie nakręcać ale same wiecie jakie to trudne. ...
natalix0
W 5dptNatalix a ktory dzien po jestes?
Przepraszam ale jeszcze nie ogarniam wszystkich dat tutaj
Alfistka
Hej Kochana ogarnij się natychmiast! Weź się w garść bo płacz Ci nie pomoże!!!Czarne chmury nad moją głową....bóle brzucha znowu mnie nawiedziły,krzyż boli coraz mocniej. ..do tego doszły bóle jajników i uderzenia gorąca. ..wszystkie moje typowe objawy zbliżającej się miesiączki! !!!;( Mąż juz nie chce mnie słuchać...."Kropku czy jeszcze tam jesteś? "Staram się nie nakręcać ale same wiecie jakie to trudne. ...
Spokojnie, zrobisz bete będziesz wiedziała, nie ma co "gdybać"
Każda z nas jest inna i każda ma inne oznaki..., pamiętam jak Dziewczyny o bólu pleców pisały i okazywało się, że beta pozytywna! Uspokój się natychmiast! :-*
natalix0
Ehh. ...z piątku przenioslam na środe z srody przeniosłam na wtorek....i co znowu? Mąż i tak myśli, że już zwariowalamZrób betę jutro w 6 dniu i nie będziesz się denerwować
natalix0
Jak ja bym chciała aby się udało!!!!Boje się iść jutro na badanie, że to jeszcze za wcześnie. ...Hej Kochana ogarnij się natychmiast! Weź się w garść bo płacz Ci nie pomoże!!!
Spokojnie, zrobisz bete będziesz wiedziała, nie ma co "gdybać"
Każda z nas jest inna i każda ma inne oznaki..., pamiętam jak Dziewczyny o bólu pleców pisały i okazywało się, że beta pozytywna! Uspokój się natychmiast! :-*
Alfistka
Zrób betę jutro :-*Ehh. ...z piątku przenioslam na środe z srody przeniosłam na wtorek....i co znowu? Mąż i tak myśli, że już zwariowalam
Liv26
Ja w 6 dniu tesciora musiałam zrobić bo sobota byłagdyby nie to robilabym betę .Ehh. ...z piątku przenioslam na środe z srody przeniosłam na wtorek....i co znowu? Mąż i tak myśli, że już zwariowalam
natalix0
I coś było widać?Ja w 6 dniu tesciora musiałam zrobić bo sobota byłagdyby nie to robilabym betę .
reklama
Liv26
I coś było widać?
Podziel się: