reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dobra. ..idę się przejść z psem,.Zastanowie się czy dam radę wytrzymać jeszcze jeden dzień :)Dzięki za wsparcie. ....właśnie za to uwielbiam to forum i uczestniczki. ..na Was zawsze można liczyć :*

Po rozmowie z mężem doszliśmy do porozumienia, że we wtorek jedziemy na betę...niech mu już będzie:)A ja przestaje myśleć i się nakręcać, bo osiwieje....
Lubisz trzymać w niepewności :D Ja wierzę, że te Twoje objawy to nie na @ tylko na pozytywa :D Ale niech Ci będzie, będę czekać z Tobą do wtorku :p Już zaciskam mocne kciuki :)

reklama
Kusi. ...bardzo :D ale jestem cierpliwa (przynajmniej się staram ):)
Pociesze Cie ze u mnie bety nie robia tak normalnie.. sredniowiecze doslownie i do labu gdzie moga mi zrobic mam 100km... wiec jak wszystko pojdzie pomyslnie to ja pierwsze bede testowac a potem betowac ale gdybm miala lab pod nosem to bym na pewno nie czekala!

Do góry