natalix0
Fanka BB :)
Ohh... Kochana kusisz..... Muszę to przemyśleć. Mąż twierdzi,że powinnam stosować się do zaleceń lekarza.... Ale i tak już robię ciut inaczej niż w zaleceniach-doktor nie zalecił nospy (a doraźnie biorę)relanium miałam brać tylko dzień po transferze a biorę codziennie z tym,że po jeden tabletce (czuje się spokojniejsza). Mam nadzieję,ze to nie zaszkodzi....Niepewność jest okropna.Podczas inseminacji nigdy nawet testu ciążowego nie robiłam, byłam cierpliwa a okres i tak przychodzil w terminie.Przy in vitro jest jakoś inaczej... Chcę szybciej wiedzieć...Jakbym ja robiła betę 10dpt to nawet bym nie wiedziała, że coś się zadziało - z obserwacji jakie tu przeprowadzam od jakiegoś czasu to jest dużo prawdy w tym, że 6dpt betka powinna być dwucyfrowa. Polecam poniedziałek A potem możesz sprawdzać przyrosty. Wiadomo, że jak nic nie wyjdzie to nie można odstawiać leków tylko wierzyć w cud i powtórzyć badanie za 2-3 dni ale przynajmniej potem wiadomo, w którym kierunku iść przy kolejnych podejściach. Oczywiście u Ciebie betka na pewno będzie pozytywna więc nie zostaje nic jak tylko kilka dni więcej radości zamiast niepewności