Nina001
Fanka BB :)
W ilościach spożywanych przeze mnie są zdecydowanie zabronioneA to nie wolno słodyczy? One koją mi inne smaki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W ilościach spożywanych przeze mnie są zdecydowanie zabronioneA to nie wolno słodyczy? One koją mi inne smaki
A nie za wcześnie? Mi lekarz powiedział, że jest implantacja na pewno jak jest beta hcg w organizmie, tylko może się poopierdzielać zarodek trochę i już...8 dpt beta 7;(
Spokojnie...za wcześnie na bóle okresowe!!!A u mnie dzisiaj dalej ból brzucha i pleców....ehh....jak poleżę jest trochę lepiej. Ale ten ból jest mi dobrze znany :/ Kropku zostań ze mną! !!
do 3 razy sztuka 4 raz nie masz już refundacjinie
a to refundacja się kończyw ktoryms momencie??? od czego to zalezy?
A nie za wcześnie? Mi lekarz powiedział, że jest implantacja na pewno jak jest beta hcg w organizmie, tylko może się poopierdzielać zarodek trochę i już...
Dajmy mu szansę....
W razie czego to zrobię Ci miejsce na porodówkę w kwietniu
Kilosierra jak tak Twój ból jajnika ustał trochę. Szukałaś jakiegoś lekarza nad morzem?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ale czy to możliwe aby to byly identyczne bóle jak przy okresie? Dzisiaj niby 26 dc....(od ostatniej miesiączki...poprzednią dostałam po 22 dniach ale to przez antyki )Spokojnie...za wcześnie na bóle okresowe!!!
Niech Cię pobolewa przez 9 miesięcy!
Przylaczam sięMruch czekam jutro na dobre wieści