reklama
Nina001
Fanka BB :)
Kochana, w tym konkursie nie ma jasno okreslonych regul. Mialam kilka razy bole inne niz co miesiac i nic z tego nie wyszlo .Ale czy to możliwe aby to byly identyczne bóle jak przy okresie? Dzisiaj niby 26 dc....(od ostatniej miesiączki...poprzednią dostałam po 22 dniach ale to przez antyki )
Tylko beta prawde powie
Stymulacja jajnikow to niezla burza hormonalna, organizm ma prawo wariowac
G
gość 5
Gość
Dreamscometrue mam pytanko - usg prenatalne wyglada tak jak 3D czy takie normalne czarno-białe?
jasani
Czyli muszę uzbroić się w cierpliwość. Całe szczęście to coś normalnego.Po stymulacji miałam olbrzymie piersi - jak z rozkładówki playboya! M.piszczał z radości Z czasem wróciły do swojej normy
jasani
Nieraz dziewczyny pisały, że mają bóle jak na okres a okazało się, że są w ciąży. Także bądź dobrej myśli.Ale czy to możliwe aby to byly identyczne bóle jak przy okresie? Dzisiaj niby 26 dc....(od ostatniej miesiączki...poprzednią dostałam po 22 dniach ale to przez antyki )
natalix0
Mój organizm już od kilku lat wariujeUzbrajam się w cierpliwość i czekam do środy, wtedy będę w 8dpt.Lekarz zalecił badanie w 10 ale tak długo, to ja nie wytrzymamKochana, w tym konkursie nie ma jasno okreslonych regul. Mialam kilka razy bole inne niz co miesiac i nic z tego nie wyszlo .
Tylko beta prawde powie
Stymulacja jajnikow to niezla burza hormonalna, organizm ma prawo wariowac
dżoasia
Haha to wpuszczasz wyżej albo zginiesz marnie od nadmiaru śmiechuMaaaam
natalix0
Objawy -źle... Brak objawów -też źle....i jak tu dogodzić ?Nieraz dziewczyny pisały, że mają bóle jak na okres a okazało się, że są w ciąży. Także bądź dobrej myśli.
dżoasia
Jakbym ja robiła betę 10dpt to nawet bym nie wiedziała, że coś się zadziało - z obserwacji jakie tu przeprowadzam od jakiegoś czasu to jest dużo prawdy w tym, że 6dpt betka powinna być dwucyfrowa. Polecam poniedziałek A potem możesz sprawdzać przyrosty. Wiadomo, że jak nic nie wyjdzie to nie można odstawiać leków tylko wierzyć w cud i powtórzyć badanie za 2-3 dni ale przynajmniej potem wiadomo, w którym kierunku iść przy kolejnych podejściach. Oczywiście u Ciebie betka na pewno będzie pozytywna więc nie zostaje nic jak tylko kilka dni więcej radości zamiast niepewnościMój organizm już od kilku lat wariujeUzbrajam się w cierpliwość i czekam do środy, wtedy będę w 8dpt.Lekarz zalecił badanie w 10 ale tak długo, to ja nie wytrzymam
reklama
dżoasia
Proszę mi tu nie tracić nadziei, ma być dobrze Cuda się zdarzają Były tu nawet spadające wartości bety a teraz dzidzia zdrowa siedzi w brzuchuDziewczynki byłam u doktora kazał zrobić mi powtórnie badania w poniedziałek mówił żebym nie traciła nadziei bo jest jeszcze szansa.. ale sama nie wiem..
Podziel się: