reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale czy to możliwe aby to byly identyczne bóle jak przy okresie? Dzisiaj niby 26 dc....(od ostatniej miesiączki...poprzednią dostałam po 22 dniach ale to przez antyki )
Kochana, w tym konkursie nie ma jasno okreslonych regul. Mialam kilka razy bole inne niz co miesiac i nic z tego nie wyszlo .
Tylko beta prawde powie;)
Stymulacja jajnikow to niezla burza hormonalna, organizm ma prawo wariowac:)

Kochana, w tym konkursie nie ma jasno okreslonych regul. Mialam kilka razy bole inne niz co miesiac i nic z tego nie wyszlo .
Tylko beta prawde powie;)
Stymulacja jajnikow to niezla burza hormonalna, organizm ma prawo wariowac:)
Mój organizm już od kilku lat wariuje:)Uzbrajam się w cierpliwość i czekam do środy, wtedy będę w 8dpt.Lekarz zalecił badanie w 10 ale tak długo, to ja nie wytrzymam :)

Mój organizm już od kilku lat wariuje:)Uzbrajam się w cierpliwość i czekam do środy, wtedy będę w 8dpt.Lekarz zalecił badanie w 10 ale tak długo, to ja nie wytrzymam :)
Jakbym ja robiła betę 10dpt to nawet bym nie wiedziała, że coś się zadziało - z obserwacji jakie tu przeprowadzam od jakiegoś czasu to jest dużo prawdy w tym, że 6dpt betka powinna być dwucyfrowa. Polecam poniedziałek :D A potem możesz sprawdzać przyrosty. Wiadomo, że jak nic nie wyjdzie to nie można odstawiać leków tylko wierzyć w cud i powtórzyć badanie za 2-3 dni ale przynajmniej potem wiadomo, w którym kierunku iść przy kolejnych podejściach. Oczywiście u Ciebie betka na pewno będzie pozytywna więc nie zostaje nic jak tylko kilka dni więcej radości zamiast niepewności:)

reklama
Dziewczynki byłam u doktora kazał zrobić mi powtórnie badania w poniedziałek mówił żebym nie traciła nadziei bo jest jeszcze szansa.. ale sama nie wiem..
Proszę mi tu nie tracić nadziei, ma być dobrze :) Cuda się zdarzają :) Były tu nawet spadające wartości bety a teraz dzidzia zdrowa siedzi w brzuchu :D

Do góry