reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, mam pytanie. Od punkcji strasznie bolą mnie piersi. Na ból okresowy to jeszcze trochę za wcześnie. Czy też tak miałyście? Czy to te hormony tak działają?
Jakby ktoś potrzebował to ja z kolei mam Puregon na zbyciu.
Po stymulacji miałam olbrzymie piersi - jak z rozkładówki playboya! M.piszczał z radości;) Z czasem wróciły do swojej normy;)

reklama
Dziewczyny, mam pytanie. Od punkcji strasznie bolą mnie piersi. Na ból okresowy to jeszcze trochę za wcześnie. Czy też tak miałyście? Czy to te hormony tak działają?
Jakby ktoś potrzebował to ja z kolei mam Puregon na zbyciu.

Mnie zaczęły boleć od stymulacji i każdego dnia coraz bardziej, jestem w 8tc i nie przechodzi :)

Ale jestes ich pacjentka prawda. Powiedz mi co na ta konsultacje trzeba wziasc czy trzeba im wyslac e-mailem wszystkie dokumenty i ile czekalas na ta wizyte. Pewnie jako pacjentka mialas szybszy termin
Wiesz co Gosieńka od razu termin sobie wybrałam i dokumentów brać nie musiałam bo Oni mają wszystkie moje wyniki w systemie, ale Ty musisz skompletować na pewno. Zadzwoń do Nich na infolinię, na pewno dziewczyny Ci pomogą: 58 585 88 01 to jest jedna infolinia na wszystkie oddziały.

Kilosierra jak tak Twój ból jajnika ustał trochę. Szukałaś jakiegoś lekarza nad morzem?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jestem po usg wszystko ok. Synuś waży 376g.
1498819024-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
O jejeciu Ilonka jaki cud!!! Cud natury nosić dzidzię pod serduszkiem!!! Piękny jest :-) :):-) :)

Dziewczyny jestem totalnie wystraszona. Jak wiecie, jestem po trzech ciążach pozamacicznych - wycięte oba jajowody.
Teraz jestem w ciąży - badanie bety zgodnie ze wskazaniami kliniki powtórzyłam tylko raz.
Były Ok.
Nie kazali juz powtarzać i iść do lekarza ba usg w 25 dpt.
Od wczoraj wieczora ćmi mnie coraz mocniej lewa strona - taki tępy znajomy ból. Po tej stronie nie było owulacji.
Boje sie, ze przy moim pechu to może byc znowu pozamaciczna...
Jestem spanikowana...
Aktualnie jestem w trasie nad morze i juz mysle o tym w którym szpitalu wyląduje...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie wolno Ci myśleć negatywnie! Postaraj się uspokoić, póki lekarz nie stwierdzi sam, że wszystko ok nie wkręcaj sobie nic bo to pogarsza sytuację tylko... Wszystko będzie dobrze, bądź spokojna... :tak::tak:

reklama
A u mnie dzisiaj dalej ból brzucha i pleców....ehh....jak poleżę jest trochę lepiej. Ale ten ból jest mi dobrze znany :/ Kropku zostań ze mną! !!

Do góry