reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A sprawdzalas w vitalabo tam tez sa promocje czasami sa pakiety badan w promocji. A w Wawie na bank masz to laboratorium. Subpopulacje limfocytow w diagnostyce nie zawsze sa robione musisz sie dowiedziec telefonicznie sa na stronie a wcale ich nie robia. Zobacz sobie cenniki szpitalne w Wawie np CZD albo jakis ginekologiczny tam tez czasami jest taniej niz w komercyjnych labolatoriach
W diagnostyce subpopulacji nie zrobią, już pytałam. Szczerze mówiąc nie bardzo mam czas by odwiedzać 5 różnym punktów pobrań;) Ograniczam się maksymalnie do dwóch :p
Niektóre badania w mniejszych laboratoriach na pewno mogą okazać się trochę tańsze, to ogólnych zakres cenowy dla zainteresowanych:)

Jestem po usg wszystko ok. Synuś waży 376g.
1498819024-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Jest przepiękny.....wymarzony! !!!

Dziewczyny, mam pytanie. Od punkcji strasznie bolą mnie piersi. Na ból okresowy to jeszcze trochę za wcześnie. Czy też tak miałyście? Czy to te hormony tak działają?
Jakby ktoś potrzebował to ja z kolei mam Puregon na zbyciu.

reklama
Dziewczyny, mam pytanie. Od punkcji strasznie bolą mnie piersi. Na ból okresowy to jeszcze trochę za wcześnie. Czy też tak miałyście? Czy to te hormony tak działają?
Jakby ktoś potrzebował to ja z kolei mam Puregon na zbyciu.
Mnie też bolą. ...to chyba przez hormony....bolą od stymulacji :) Są trochę pełniejsze. ..ale na to nie narzekam :D

Do góry