reklama
BlastkęYlona 90 powtorz bete powyzej 5 to ciaza wiec jest szansa ze dopiero zaczyna rosnac. Ilu dniowego kropka mialas podanego ?
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji172]
gosia321
Fanka BB :)
To nie duza beta ale jakas szansa jest i rozne cuda sie zdarzajaBlastkę
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji172]
Nina001
W diagnostyce subpopulacji nie zrobią, już pytałam. Szczerze mówiąc nie bardzo mam czas by odwiedzać 5 różnym punktów pobrań Ograniczam się maksymalnie do dwóchA sprawdzalas w vitalabo tam tez sa promocje czasami sa pakiety badan w promocji. A w Wawie na bank masz to laboratorium. Subpopulacje limfocytow w diagnostyce nie zawsze sa robione musisz sie dowiedziec telefonicznie sa na stronie a wcale ich nie robia. Zobacz sobie cenniki szpitalne w Wawie np CZD albo jakis ginekologiczny tam tez czasami jest taniej niz w komercyjnych labolatoriach
Niektóre badania w mniejszych laboratoriach na pewno mogą okazać się trochę tańsze, to ogólnych zakres cenowy dla zainteresowanych
jasani
To wynik niediagnostyczny. Jak na blastkę to wynik nie za dobry. Raczej podejrzewam biochemiczną.Tak;(
natalix0
Jest przepiękny.....wymarzony! !!!Jestem po usg wszystko ok. Synuś waży 376g.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
natalix0
Ohh nie. ... może jeszcze coś ruszy?8 dpt beta 7;(
No trudno kochana ,szukamy dalejmi ostatni zabieg zostal z refundacja teraz i pozniej tez bedzie mega bieda....
reklama
natalix0
Mnie też bolą. ...to chyba przez hormony....bolą od stymulacji Są trochę pełniejsze. ..ale na to nie narzekamDziewczyny, mam pytanie. Od punkcji strasznie bolą mnie piersi. Na ból okresowy to jeszcze trochę za wcześnie. Czy też tak miałyście? Czy to te hormony tak działają?
Jakby ktoś potrzebował to ja z kolei mam Puregon na zbyciu.
Podziel się: