reklama
natalix0
Fanka BB :)
Dwa kropki czekają, dwa dostałaś a pozostałe dwa? Przestały się rozwijać?6 komorek ladnie sie zaplodnilo. 2 maluchy czekaja. A rozpoznanie to nieplodnosc idiopatyczna... wszystkie badania moje i meza ok. Nie mamy pojecia co jest nie tak...niewiedza nas dobija
gosia2889
Zaangażowana w BB
Nina przykro mi bardzo ... trzymamy kciuki dalej i wierzymy że się uda ... bo tak w końcu będzie ...12 dpt...beta<0.1
dwa maluchy nie chcialy z nami zostac. Okropne uczucie...
Odstawiam luteine i czekam na okres.
Kolejne podejscie niebawem. Dwa mrozaki czekaja..raczej nie wykorzystamy dwoch na raz. Lipa na maxa!!!!
NO LIPAale checi do walki sa wiec powodzenia!12 dpt...beta<0.1
Kolejne podejscie niebawem. Dwa mrozaki czekaja..raczej nie wykorzystamy dwoch na raz. Lipa na maxa!!!!
walczaca o szczescie
No wachlarz emocji... Pięknie gratuluję! :-)Dziękuję za wszystkie kciuki
Właśnie zobaczyłam swój wynik bety
Z piątkowego 28,92 mamy dzisiaj 128,1 !!!!!!
Vinszka
Dziękuję za wszystkie kciuki
Właśnie zobaczyłam swój wynik bety
Z piątkowego 28,92 mamy dzisiaj 128,1 !!!!!!
Gratulacje!
Vinszka
12 dpt...beta<0.1
Oh, bardzo mi przykro Wracaj po mrozaczki, musi się udać.
walczaca o szczescie
To jesteśmy w podobnej sytuacji... ja też po pierwszym nieudanym transferze... i również zostały nam dwa mrozaki :-) Walczymy dalej. Transfer miałaś na "świeżo" po punkcji?6 komorek ladnie sie zaplodnilo. 2 maluchy czekaja. A rozpoznanie to nieplodnosc idiopatyczna... wszystkie badania moje i meza ok. Nie mamy pojecia co jest nie tak...niewiedza nas dobija
Ostatnio gdzieś wyczytałam ,że większa ilość ciąż jest po criotransferach :-) nie wiem dokładnie ile w tym jest prawdy, ale warto wierzy,że crio będzie dla nas szczęśliwe
Nina001
Kariotypy owszem - są prawidłowe. Immunologii do tej pory nie ruszałam ( oprócz sprawdzenia w kierunku ch.Hashimoto bo siostra ma).Czyli nieplodnosc idiotyczna..albo zle zdiagnozowana. Kariotypy robiliscie tak? Te immunologie tez?
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]
Rozmawiałam przed chwilą z lekarzem, proponuje cykl przerwy, a potem do boju
reklama
A nie chcesz jeszcze dokładniejszych badan zrobic? Ja sie na tym nie znam ale duzo dziewczyn z forum miala z tym stycznośćKariotypy owszem - są prawidłowe. Immunologii do tej pory nie ruszałam ( oprócz sprawdzenia w kierunku ch.Hashimoto bo siostra ma).
Rozmawiałam przed chwilą z lekarzem, proponuje cykl przerwy, a potem do boju
Podziel się: