reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Tak to tutaj już jest jedne świętują drugie płaczą! Pełen wachlarz emocji!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
12 dpt...beta<0.1:(
dwa maluchy nie chcialy z nami zostac. Okropne uczucie...
Odstawiam luteine i czekam na okres.
Kolejne podejscie niebawem. Dwa mrozaki czekaja..raczej nie wykorzystamy dwoch na raz. Lipa na maxa!!!!
Nina przykro mi bardzo ... trzymamy kciuki dalej i wierzymy że się uda ... bo tak w końcu będzie ...

6 komorek ladnie sie zaplodnilo. 2 maluchy czekaja. A rozpoznanie to nieplodnosc idiopatyczna... wszystkie badania moje i meza ok. Nie mamy pojecia co jest nie tak...niewiedza nas dobija:(
To jesteśmy w podobnej sytuacji... ja też po pierwszym nieudanym transferze... i również zostały nam dwa mrozaki :-) Walczymy dalej. Transfer miałaś na "świeżo" po punkcji?
Ostatnio gdzieś wyczytałam ,że większa ilość ciąż jest po criotransferach :-) nie wiem dokładnie ile w tym jest prawdy, ale warto wierzy,że crio będzie dla nas szczęśliwe :D

Czyli nieplodnosc idiotyczna..albo zle zdiagnozowana. Kariotypy robiliscie tak? Te immunologie tez?

p19u3e3kypv8wdqj.png
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]
Kariotypy owszem - są prawidłowe. Immunologii do tej pory nie ruszałam ( oprócz sprawdzenia w kierunku ch.Hashimoto bo siostra ma).
Rozmawiałam przed chwilą z lekarzem, proponuje cykl przerwy, a potem do boju :)

reklama
Kariotypy owszem - są prawidłowe. Immunologii do tej pory nie ruszałam ( oprócz sprawdzenia w kierunku ch.Hashimoto bo siostra ma).
Rozmawiałam przed chwilą z lekarzem, proponuje cykl przerwy, a potem do boju :)
A nie chcesz jeszcze dokładniejszych badan zrobic? Ja sie na tym nie znam ale duzo dziewczyn z forum miala z tym styczność

p19u3e3kypv8wdqj.png
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]

Do góry