reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja już po punkcji. Pobrali 45 pęcherzyków a w tym 26 jajek! Pielęgniarki się śmiały, ze drużynę futbolowa mam. Transfer niestety odroczony ze względu na prawdopodobieństwo hiperki. Nasienie mojego M też mogłoby być lepsze. Do inseminacji byloby za mało, ale tu potrzeba tylko 26 sztuk :)
Powodzenia dziewczyny dzisiaj!
Teraz niech sie ladnie zapladniaja [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
12 dpt...beta<0.1:(
dwa maluchy nie chcialy z nami zostac. Okropne uczucie...
Odstawiam luteine i czekam na okres.
Kolejne podejscie niebawem. Dwa mrozaki czekaja..raczej nie wykorzystamy dwoch na raz. Lipa na maxa!!!!

Kolejne podejscie niebawem. Dwa mrozaki czekaja..raczej nie wykorzystamy dwoch na raz. Lipa na maxa!!!!

Przeżywałam to dwa razy, wiec wiem co czujesz...bedzie bolało przez jakis czas, ale wkrótce wróci wola walki!
Bedzie dobrze!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zaczynam myslec ze to in vitro to kwestia szczescia czy nieszczescia tylu dziewczynom ostatnio się nie udaje przykro mi Nina ale cóż....trzeba walczyć dalej masz o co

p19u3e3kypv8wdqj.png
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]

Bardzo mi przykro☹ wiem co czujesz... nie poddawaj się!! Życzę Ci dużo siły do walki!

Zaczynam myslec ze to in vitro to kwestia szczescia czy nieszczescia tylu dziewczynom ostatnio się nie udaje przykro mi Nina ale cóż....trzeba walczyć dalej masz o co

p19u3e3kypv8wdqj.png
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]

6 komorek ladnie sie zaplodnilo. 2 maluchy czekaja. A rozpoznanie to nieplodnosc idiopatyczna... wszystkie badania moje i meza ok. Nie mamy pojecia co jest nie tak...niewiedza nas dobija:(

reklama
Do góry