Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
U mnie dziś 9 dpt pieciodniowej blastki. Beta nawet nie drgnela
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podano mi dwa 2-dniowe kropki. Byłam zaskoczona,że takie młodziutkie i nawet miałam obawy,że transfer jest trochę podciągnięty pod zbliżający się wolny dzień (boże ciało). Potem dowiedziałam się,że i takie zarodki się transferuje o ile ładnie się dzielą, embriolog zastrzeżeń nie miał.2 zarodki mieliście podane? W którym dniu (3 czy 5)?
[emoji45][emoji45][emoji45] przykro...U mnie dziś 9 dpt pieciodniowej blastki. Beta nawet nie drgnela
Przykro mi ...U mnie dziś 9 dpt pieciodniowej blastki. Beta nawet nie drgnela
Tak, transfer świeżo po punkcji Najlepsze jest to,że gdy odebrałam wszelkie dokumenty z procedury, nie było w nich ani słowa o klasie i dobie zamrożonych zarodków. Telefonicznie nikt nie chciał udzielić mi informacji więc zadzwoniłam do doktora...powiedział,że sprawdzi ale chyba zamrozili resztę w dniu transferu! Nie zaczekali nawet do 3 doby? Dopytam na wizycie bo aż mnie to zaskoczyłoTo jesteśmy w podobnej sytuacji... ja też po pierwszym nieudanym transferze... i również zostały nam dwa mrozaki :-) Walczymy dalej. Transfer miałaś na "świeżo" po punkcji?
Ostatnio gdzieś wyczytałam ,że większa ilość ciąż jest po criotransferach :-) nie wiem dokładnie ile w tym jest prawdy, ale warto wierzy,że crio będzie dla nas szczęśliwe
Co za piękny wynik! Gratuluję!!!!!!Dziękuję za wszystkie kciuki
Właśnie zobaczyłam swój wynik bety
Z piątkowego 28,92 mamy dzisiaj 128,1 !!!!!!
Oj wiem co czujesz....U mnie dziś 9 dpt pieciodniowej blastki. Beta nawet nie drgnela
6 sztuk pięknie się zapłodniło. Dwa przygarnęłam, dwa zamrozili, a kolejne dwa-odrzucono (tak mam w dokumentach cokolwiek to oznacza-więc pewnie przestały się rozwijać)Dwa kropki czekają, dwa dostałaś a pozostałe dwa? Przestały się rozwijać?
Już myślę o badaniach immunologicznych na własną rękę.A nie chcesz jeszcze dokładniejszych badan zrobic? Ja sie na tym nie znam ale duzo dziewczyn z forum miala z tym styczność
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]
Już myślę o badaniach immunologicznych na własną rękę.
Na razie i tak mam cykl przerwy. Poczytam, posprawdzam i pewnie wybiorę się na dodatkowe badania.
Nie wiem czy wyniki uzyskam przed kolejnym transferem ale na pewno podiagnozuję się trochę. Zawsze będę miała na to czas przed kolejną stymulacją do in vitro (tfu..tfu..tfu..oby nie była potrzebna). Wiem,że to dopiero pierwszy nieudany transfer więc nie ma co porzucać nadziei ale mimo wszystko niewiedza mnie dobija najbardziej!