reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ohh aby to byla prawda z ta choroba.....Dzwoniłam do lekarza ale był poza Gdynia i nie miał dostępu do informacji :( Jutro znowu spróbuję.Ciekawe czy w niedziele ktoś się opiekuje naszymi zarodkami?
A nie masz możliwości zadzwonić bezpośrednio do labo? Na pewno ktoś się opiekuje, oni chyba codziennie muszą sprawdzać jak się maluchy rozwijają. Do mnie nawet babeczka dzwoniła w niedzielę, jak zamrozili ostatniego blastusia :)

reklama
A nie masz możliwości zadzwonić bezpośrednio do labo? Na pewno ktoś się opiekuje, oni chyba codziennie muszą sprawdzać jak się maluchy rozwijają. Do mnie nawet babeczka dzwoniła w niedzielę, jak zamrozili ostatniego blastusia :)
Nie mam numeru. ..a w ogóle to nikt mi przez telefon nie poda informacji....z rana zadzwonię do lekarza :)

Powiem Wam, że za tą moją betę tak się wczoraj wybawiłam na grilku, że wszystko mi przeszło ;) po prostu piłam piwo, za piwem i piwem i piwem...,c.d.n.
....i piwem.....,
że wszystko miałam w d...e ;);)
ale za to dzisiaj mam taki kuźwa okres, że cieknie jak z "kranika" po tych lekach a ból mordęga po prostu....
ale oby do wizyty, oby do wizyty i jedziemy dalej :p:p

Powiem Wam, że za tą moją betę tak się wczoraj wybawiłam na grilku, że wszystko mi przeszło ;) po prostu piłam piwo, za piwem i piwem i piwem...,c.d.n.
....i piwem.....,
ale za to dzisiaj mam taki kuźwa okres, że cieknie jak z "kranika" po tych lekach a ból mordęga po prostu....
Dobrze, że się wyluzowałaś:)Zaraz dalej do walki!

....i piwem.....,
No to czaaad :D teraz detoks i jedziemy kochana, jedziemy!!! A kiedy wizyta? Od razu zaczynacie stymulację czy jeszcze szczegóły do ustalenia?

reklama
No to czaaad :D teraz detoks i jedziemy kochana, jedziemy!!! A kiedy wizyta? Od razu zaczynacie stymulację czy jeszcze szczegóły do ustalenia?
Skoro dzisiaj mam okres to jutro dzwonię i ustalam od razu wizytę (nie ma się co opierd..ać) ;);)
bo wizyta między 1-5dc i na pewno długi protokół od nowa bo Invicta tylko na długim leci i jedziemy :D:D

Do góry